15:30 Ispovesti Gospođo Ljiljana, zašto vam smeta Kristinina kratka haljina? Da li biste je tako "pljunuli" i da vam je ĆERKA?
12:00 Ispovesti Imala je 16 godina kada je na lutriji dobila DVA MILIONA evra: Ona danas ima 34 godine i prošla je kroz PAKAO
15:00 Porodica Kada je slepa Lusi (13) sela za klavir, niko nije ni slutio šta će se dogoditi: "O moj Bože, ovo je nemoguće"
11:15 Ispovesti Pismo naše čitateljke: Nikada nisam PREVARILA svog muža, sada se zbog toga kajem, koliko li ima NESREĆNIH žena KAO JA?
10:45 Zdravlje Život mu se za TREN OKA promenio: Otišao je u bolnicu sa blagom TEMPERATUROM, a posle mesec dana ostao bez RUKE i NOGE
10:15 Ispovesti Nakon što je pojela omiljeni slatkiš, umalo nije UMRLA: Devojčica (3) i još ne može da se oporavi
22:30 Ispovesti Prodala je kuću da bi živela na BRODU: Mimi puni 60 godina i rešila je da promeni život iz korena
14:00 Porodica "Moja porodica više ne koristi toalet PAPIR": Kada dođu gosti OVIM moraju da se obrišu, VIDEO koji je mnoge zgrozio!
13:30 Porodica "Mislila sam da mi je puklo slepo crevo ali to je bila BEBA": Nije joj ni na kraj pameti bilo da je TRUDNA, bila je mršava, bez SIMPTOMA i STOMAKA
20:30 Porodica Kada im je tata PREVARIO mamu, dve sestre su se OVAKO osvetile: "Ovo je najmanje što smo uradile, one je UNIŠTILA našu porodicu"
15:45 Ispovesti Muž je ostavio zbog BRADE, a ona je obožava: Sve dok ne progovori, ljudi misle da je MUŠKARAC
10:41 Poznati Šakirini sinovi kojima je dala srpska imena stasali u prelepe momke! Zapevali sa mamom, stariji preslikan Pike, mlađi liči na pevačicu
10:20 Poznati Nevaspitana na tatu: Deca Kim Kardašijan brutalno izvređala zvezdu, a evo šta ona kaže na to
09:42 Dom i saveti Moći ćete da se ogledate na njima koliko će se cakliti: Evo kako treba obrisati podne pločice, biće čiste kao suza
09:25 Poznati ,,Bio je plav": Komičar jedva izvukao živu glavu, bio je na ivici smrti, pa na kraju šokirao sve ovim rečima
09:18 Dom i saveti Sprečite nakupljanje masnih naslaga: Popijte ovu čašu pre obroka, povećava osećaj sitosti, a pomaže u mršavljenju
09:01 Dom i saveti Prljave kuhinjske krpe biće kao nove: Za manje od 200 dinara zablistaće kao nikada pre