14:36 Ispovesti Odlučio je da se 100 dana hrani samo OVOM brzom hranom: "Imam CILJ i dokazaću vam da je MOGUĆE ovako smršati"
15:20 Ispovesti Ispovest očajne majke: "Jedva sam čekala da upoznam devojku svog SINA, a ona mi se zgadila"
09:34 Ispovesti Šokirala se kad je ugledala BEBU nakon porođaja: Doktori su se našli u čudu, nikada ništa slično nisu videli (VIDEO)
22:00 Ispovesti "Vikao je na mene zbog mog POLNOG organa": Marina je doživela ŠOKANTNO iskustvo na aerodromu
21:30 Ispovesti Bebu Viktoriju su nakon smrti bacili u KONTEJNER: " Tužićemo bolnicu, nema opravdanja, ovo je kao da je ponovo UMRLA"
21:00 Zdravlje Pojeo je ostatke hrane koje je cimer ostavio: Završio je u BOLNICI i ubrzo su mu amputirane noge i svi prsti na rukama!
17:30 Ispovesti Monika je ZAPROSILA svoju bivšu UČITELJICU: "Oduvek su me privlačili stariji ljudi, moja porodica me nikada nije razumela kao ONA"
12:00 Ispovesti Vil Smit je ćelavost svoje žene branio ŠAMAROM: Sonju iz Beograda je ALOPECIJA naučila da kosa NIJE simbol ženstvenosti i lepote
08:45 Ispovesti Dve godina je u vezi sa dečkom i još se nisu poljubili: "Imam svoje standarde, samo se grlimo"
15:40 Ispovesti Da li je ovo način da se PREŽIVI? Rak joj metastazirao, a zbog terapije je morala sve da RASPRODA
14:32 Ispovesti Muž joj je ležao u komi, a telefon nije prestajao da zvoni: Kad je pročitala ove poruke, sve joj se smračilo pred očima
14:08 Poznati Srbija je plakala zbog ove scene: Čuvena glumica otkrila detalj koji niko nije primetio u filmu, tačno je znala šta radi
13:51 Dom i saveti Profesionalni pekari se kunu u ovaj trik: Testo ostaje mekano danima zahvaljujući 2 zaboravljena sastojka
13:30 Ispovesti Sad je našla da se žali: Verenica neće da se uda dok budući mladoženja ne uradi ovo, od sitnice napravila haos
12:51 Dom i saveti Dešava vam se da "zablokirate": Stručnjaci tvrde da nedostatak ovog vitamina usporava rad mozga