20:23 Ispovesti Tri davno izgubljena brata našla se pukom SLUČAJNOŠĆU na studijama: Posle samo par meseci, sve se pretvorilo u NOĆNU MORU
17:59 Porodica Jedna u milion BEBA koja se RODILA DVA PUTA: Prvi put došla na SVET malo teža od VEKNE HLEBA
15:47 Ispovesti Rekao je GOSTIMA da ustanu i onda je nastao HAOS: Mladoženja rešio da otkrije ISTINU o mladi i to pred SVIM ZVANICAMA
13:22 Porodica Ima 101 godinu i još uvek radi na RIBARSKOM brodu: Upoznajte Virdžiniju Oliver baku koja plovi Atlantskim okeanom
09:55 Poznati ZAPANJUJUĆA ispovest Zorice Marković: Kad sam se razvela otac me SAČEKAO S PUŠKOM dvocevkom, a ljubavnicu sam bacila preko OGRADE da se UDAVI!
18:50 Ispovesti Govorio je za sebe da je najdragocenija stvar koju imam: Razvela sam se od NAJIDIVNIJEG čoveka na svetu! Da li biste vi trpele OVO?
17:44 Poznati Napušta igračku karijeru, ali se ne povlači upotpunosti: Posle borbe za sopsvetni život, Dajana Butulija ne ODUSTAJE od KOŠARKE
10:10 Porodica ŽIVOT NA SELU: Ustajanje u PET i pravac PLASTENIK, u porodici Todorović rade i najmlađi članovi, ali ni ŠKOLU ne zapostavljaju
16:59 Ispovesti "Pravo je ČUDO što smo ŽIVI": Doktor se našalio sa Natalijom da "dete rađa dete", a zatim sledi PAKAO
15:45 Poznati Marija Šerifović progovorila o detinjstvu: Otac je bio loš za NAS pa roditelji nisu mogli ništa PAMETNIJE da smisle nego da se RAZVEDU
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?