15:14 Porodica Pas oduševio 19,5 miliona ljudi: Samo da vidite kako očita bukvicu svom vlasniku jer ne sluša suprugu!
17:02 Ispovesti Dečak osvojio srca 4,5 miliona ljudi: Svima je presladak, a majka ne zna da li da se smeje ili da plače
13:58 Ispovesti Crna ženo, gde će ti duša: Lagala da ima rak i tražila pare za lečenje, evo na šta je trošila dobijeni novac!
11:54 Ispovesti „Služi me dok sam živ, ostaviću ti sve što imam“: Udala se u Nemačkoj za dedu od 80 godina, a kad je umro, doživela je šok!
22:07 Porodica Amerikanac se zbog žene preselio u Bosnu: "Ludim zbog ovoga, a ona ne razume šta mi tu nije jasno“
20:26 Poznati „Isplanirala sam svoju sahranu i natpis za spomenik“: Poznata glumica vodi tešku bitku s tumorom mozga
18:44 Porodica Deda naučio unuku neverovatan trik: Preslatka beba raspilavila ljude kada je pokazala šta zna da uradi
15:52 Ispovesti Marijana je stigla na svadbu bivšeg muža s poklonom: Kada su ga mladenci otvorili, svi gosti su zanemeli od šoka!
12:45 Ispovesti Zaljubljeni mačak očarao 8 miliona ljudi: Svaki dan dođe kod svoje simpatije i uradi istu stvar!
18:36 Ispovesti "Taj brak neće dugo trajati": Ljudi šokirani zbog jednog detalja na pozivnici za svadbu, pričaju da je mlada baš bezobrazna
14:03 Porodica Ovo je nešto najlepše što ćete danas videti: Štene je prvi put prišlo bebi, njihova sreća raznežila je i najtvrđa srca!
12:54 Ispovesti Osvojio srca 25 miliona ljudi! Momak se žalio kakve probleme ima zato što je ružan i desilo se čudo, život mu se pretvorio u bajku!
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove