11:32 Ispovesti Mladoženja šokirao mladu komentarom: Bio je toliko okrutan da je ona odmah otkazala venčanje, evo šta je rekao
12:10 Porodica „Treba da te bude sramota“: Mama pokazala kako uči ćerku slova i zgrozila milione ljudi
09:23 Porodica Istopio srca 2 miliona ljudi: Jagnje misli da je ovčarski pas njegova mama, neće da se odlepi od njega!
14:19 Porodica „Svaka ti čast!“: Mama četvorki pokazala kako izgleda jutro u njihovoj kući, ljudi ne veruju šta vide!
16:31 Porodica „Tvoj mali Pikaso je presladak“: Dečak (2) priredio iznenađenje mami i nasmejao 30 miliona ljudi
14:53 Poznati Bila je želja svih muškaraca, a sad živi u šumi: Zanosna plavuša glamur zamenila farmom
12:46 Poznati Rođena kao bogatašica, a prosila na ulici: Iako se nije vozila kolima, jedan od najpopularnijih automobila nosi njeno ime
11:43 Ispovesti Preko noći sam postala invalid: Pozajmila sam od prijateljice predmet koji sve žene razmenjuju i završila u kolicima
20:22 Ispovesti „Izbacila sam je iz kuće!“: Svekrva je dolazila u goste, pa je snaja spremila njeno omiljeno jelo i kolače, a ona je odmah uvredila
19:06 Porodica Mama pitala ćerku od 3 godine koliko je sati: Odgovor snalažljive devojčice nasmejao 4,5 miliona ljudi
19:57 Ispovesti Kad sam saznala Markovu tajnu, nisam se dvoumila: Odmah sam otkazala svadbu, naša budućnost se srušila kao kula od karata
18:15 Porodica Pas je preko noći postao popularan: Nije dao dečaku da ode u školu, a razlog je raznežio 5 miliona ljudi!
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove