Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : porodična priča

mače
13:30 Porodica

Mače raznežilo 3 miliona ljudi: Ušuškalo se i zaspalo na neobičnom mestu, vlasnica ga jedva našla!

dečak
17:06 Porodica

Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Bebin zarazan smeh raspilavio je milione ljudi

žena
14:45 Ispovesti

Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila

devojčica
13:11 Ispovesti

"Mama kaže da ove godine nećeš doći": Devojčica napisala pismo Dedu Mrazu, rasplakala i najtvrđa srca

dečak
17:28 Porodica

Majko, kupi mu sve to! Dečakovoj sreći nije bilo kraja kad je video novogodišnje ukrase, oduševio 24 miliona ljudi

mama
15:34 Ispovesti

Svekrva mi je zagorčala život: Neće ni da vidi unuku, okrenula muža protiv mene, a naljutila se zbog ovoga čim sam se porodila

žena
21:31 Ispovesti

Brak je propao nekoliko dana posle svadbe: Sve laži su isplivale kada je mladoženji odbijena platna kartica!

baka
15:57 Ispovesti

„Čaša ili dve dnevno ne mogu da škode“: Baka od 103 godine tvrdi da je toliko poživela zbog omiljenog pića!

bebe
15:32 Porodica

Ljudi ne mogu da se načude: Roditelji blizanaca izašli iz stana, a onda su shvatili da su nešto zaboravili!

žena
13:32 Lepota i Moda

Ovo je najzgodnija devojka na svetu: Ima savršeno telo prema proceni veštačke inteligencije - da li se slažete?

psi
12:06 Porodica

"Ovo je najslađa stvar koju sam videla": Mama i tata su snimili prvi susret psa sa njihovom bebom, srca se tope od miline

dečak
22:15 Porodica

Dirljiv trenutak rasplakao 78 miliona ljudi: Dečak je dobio naočare i prvi put jasno video mamu i tatu

1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 21
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

paradajz
22:01 Dom i saveti

Pospite 4 kašičice sode bikarbone oko paradajza: Nakon 2 dana nećete moći da ga prepoznate

Tunjevina
21:10 Dom i saveti

"Žuta-plava" ili "ljubičasta": Da li je tunjevina u konzervi uopšte zdrava? Iznenadićete se

Shutterstock
20:45 Dom i saveti

Na koliko stepeni klima troši najmanje struje? Ako uradite ovo, može raditi ceo dan

orhideja
18:15 Dom i saveti

Neće prestajati da cveta: Zalijte orhideju vodom u koju ste dodali ovo povrće

plivanje
17:50 Dom i saveti

Okrenite se leđima nizvodno: Ako vas uhvati vir dok plivate, ovo spašava živu glavu

watch-icon

Preporučujemo

paradajz
22:01 Dom i saveti

Pospite 4 kašičice sode bikarbone oko paradajza: Nakon 2 dana nećete moći da ga prepoznate

prevara
21:35 Porodica

Drama u luksuznom hotelu: Uhvatila muža u dvostrukoj igri – izblamirala ga pred svima, nije znao gde da pobegne

Tunjevina
21:10 Dom i saveti

"Žuta-plava" ili "ljubičasta": Da li je tunjevina u konzervi uopšte zdrava? Iznenadićete se

Shutterstock
20:45 Dom i saveti

Na koliko stepeni klima troši najmanje struje? Ako uradite ovo, može raditi ceo dan

Sonja Stoiljković
20:20 Zdravlje

Lekovi i sunce – opasna kombinacija: Upozorenje farmaceutkinje Sonje Stoiljković o reakcijama koje ne smete ignorisati

horoskop
19:55 Horoskop

Dnevni horoskop za utorak, 24. jun: Biku napetost sa saradnicima, Škorpiji period nežnosti i sklada...

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.