14:03 Porodica Ovo je nešto najlepše što ćete danas videti: Štene je prvi put prišlo bebi, njihova sreća raznežila je i najtvrđa srca!
12:54 Ispovesti Osvojio srca 25 miliona ljudi! Momak se žalio kakve probleme ima zato što je ružan i desilo se čudo, život mu se pretvorio u bajku!
14:20 Ispovesti Preotela sam muža najboljoj prijateljici: Nisam verovala u karmu, a onda mi se život pretvorio u pakao
15:53 Porodica Cela Srbija plače sa mladom: "Od dede sam na svadbi dobila koverat, kada sam ga otvorila, reka suza mi je potekla niz obraze"
19:59 Porodica Grdila sam muža što se ne kupa, jer je smrdeo: Kad je otišao kod lekara, dobio je zastrašujuću dijagnozu, svet nam se srušio!
18:43 Ispovesti Mladoženja rasplakao 17 miliona ljudi! Kad je čuo pesmu koja je pratila mladu dok je išla ka njemu, uradio je nešto neočekivano
12:49 Porodica Aleksandra rodila dete u 66. godini! „Hranim se zdravo, ostala sam u drugom stanju prirodnim putem“
16:26 Porodica Muž se danima ljutio na ženu: Kad joj je pukao film, napisala mu je poruku koju nikada neće zaboraviti!
12:41 Ispovesti Ljudi napali snaju da je nezahvalna: „Svekrva naručuje s Temu-a grozne stvari za bebu iako sam joj zabranila, kako da je zaustavim?“
19:54 Porodica Doktor je rekao da su hemoroidi i da preterujem: Posle 10 meseci sam saznala da imam rak debelog creva, i to u 4. fazi!
19:03 Ispovesti Luda ideja mi je spasila brak: Zamalo da se razvedemo, a onda sam povukla neobičan potez, sada nam prijatelji zavide
14:26 Zdravlje Bizaran simptom bio je znak raka u četvrtom stadijumu: Žena (35) obolela od opake i retke bolesti koja mahom pogađa muškarce
14:03 Porodica Ovo je nešto najlepše što ćete danas videti: Štene je prvi put prišlo bebi, njihova sreća raznežila je i najtvrđa srca!
13:39 Poznati Dokaz da pare nisu sve u životu: Deca rijaliti zvezde kao puštena "s lanca", ljudi gledaju i ne veruju šta se dešava!
13:15 Zdravlje Lekari hitne pomoći upozoravaju: Ovih 5 vrsta bolova nikada ne ignorišite, mogu biti opasni po život!
12:55 Dom i saveti Starinsko domaće jelo po receptu naših baka: Pucali smo od zdravlja za malo para, a danas ga retko ko jede