12:51 Ispovesti Oženio sam se prvi put sa 60 godina: Mislio sam da brak nije za mene, a onda mi je jedna žena promenila život
08:27 Ispovesti U braku su 60 godina! Dali su recept za ljubav koja traje decenijama, nije ono što mislite
15:40 Ispovesti Marija šokirala ceo komšiluk: "Tužila sam sinove od 40 i 42 godine jer neće da odu iz moje kuće!"
20:26 Poznati Rođena u bogatstvu, živela u tragediji: Sudbina bogate naslednice ledi krv u žilama, džabe sve pare!
13:52 Poznati Video je sa 8 godina na TV-u i rekao da će je oženiti: To je i uradio, a nju su optužili da je od frajera napravila papučara!
18:55 Ispovesti Izbacila sam svekrvu iz kuće i ne kajem se! Kad sam videla šta je uradila, proključala sam od besa!
17:30 Porodica Najbolji deka na svetu: Ono što radi za unuku kad dolazi kod njega topi i najtvrđa srca!
20:57 Ispovesti Sin i snaja su mi slomili srce: Stalno čuvam unuke, a oni se nisu setili ni da mi čestitaju rođendan!
09:30 Porodica Bogataš (79) traži mladu ženu da mu rodi sina: Zbog spiska zahteva mu se svi smeju, a sada ga stigla i karma!
13:19 Ispovesti Sin Lidije i Aleksandra je mali genije: Sa 11 godina završio fakultet, sa 13 brani doktorat, a uzor mu je najpoznatiji srpski naučnik
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove