20:29 Ispovesti Sonja (57) i Marko (69) plakali kad su dobili bebu: Čekali su 22 godine na svoju Bogdanu, čuda zaista postoje!
14:32 Ispovesti Pismo koje je rasplakalo celu Srbiju: Mlada je na svadbi otvorila dedin koverat i srce joj je prepuklo
18:41 Ispovesti Rođena majka me ucenjuje: Nikada nisam tražila ni dinar od nje, a sad moram da krijem novac
18:58 Poznati Pevačici najbolja prijateljica preotela muža: O njenoj surovoj osveti svi pričaju, sada je srećna i jača nego ikad!
13:22 Ispovesti Bila je Mis Jugoslavije, a muž ribar je varao bez stida: U 62. godini je i dalje prava boginja, blista pored nove ljubavi
21:12 Ispovesti Moj muž je tajno promenio ime bebi: Rodila sam mu ćerku, a on joj dao ime po drugoj ženi, mislim da me vara!
14:17 Ispovesti Svekrva mi je na svadbi zalepila tortu u lice: Uz to me je najstrašnije uvredila, a moj muž je ćutao i gledao!
17:36 Porodica Raznežiće vas do suza: Tata otkrio deci da su dobili sestre bliznakinje, njihova reakcija topi i najtvrđa srca
18:55 Porodica Beba je prvi put probala breskve: Njena reakcija je sve nasmejala, niko nije mogao da ostane ravnodušan!
12:26 Ispovesti Kristina je otišla kod Sema u Afriku posle 7 dana veze: Napustila je sve zbog ljubavi, ali jednu stvar ne može da prežali
14:55 Ispovesti Luka je prvi put u životu probao picu: Njegova reakcija je sve nasmejala, niko nije mogao da ostane ravnodušan!
20:25 Ispovesti Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove