18:09 Ispovesti „Udajem se za bivšeg dečka moje sestre“: Šokantna ispovest žene koje se odrekla cela porodica
15:02 Ispovesti Mladoženja je na venčanju izgovorio ime bivše: Svi gosti su zanemeli od šoka, evo šta je mlada uradila
14:03 Porodica „Nema još zube, ali ima kandže!“: Stavila ćerki (7) duge veštačke nokte, ljudi se krste kad vide na šta dete liči!
14:59 Ispovesti Baka Juliji je unuka slomila srce: „Dala sam joj celu ušteđevinu za svadbu, a ona me oterala u starački dom!“
13:28 Poznati Niko nije verovao da će se skrasiti: Imao aferu s koleginicom, dva razvoda, a treći brak je sve promenio
21:28 Ispovesti Devojčica (5) rastužila celu zemlju: Niko od drugara joj nije došao na rođendan, njeno pitanje slama srce!
15:21 Porodica Beba džin postala hit na internetu: Majka pokazala ogromno dete od 19 meseci, ljudi u šoku pitaju da li je pravo!
10:55 Ispovesti Deka od 89 godina rasplakao milione: Svakog petka radi istu stvar za svoju Veru, i to već 68 godina!
21:30 Ispovesti Mlada izbacila zaovu sa svadbe: „Svima je otkrila našu tajnu, uništila mi je najvažniji dan u životu!“
13:48 Ispovesti Majka je mislila da ćerka (5) ima boginje: Sutradan je povraćala krv, a onda je usledila strašna dijagnoza
14:45 Poznati Jeziva sudbina poznate lepotice: Nekada je blistala na crvenom tepihu, danas kopa po kontejnerima i spava na ulici
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove
19:00 Ispovesti Sa venčanja u bolnicu: Mladoženja zadobio tešku povredu pred oltarom, prolio krv zarad tradicije
18:27 Dom i saveti Sveži ili konzervirani paradajz? Oba su ukusna, ali ovaj je bolji zbog jedne stvari