15:00 Porodica Pokušavam da prodam kuću, a komšinica mi ne da! Svi kupci pobegnu, evo šta uradi kad neko dođe
12:10 Poznati Svadbeni poklon mi je spasio brak posle 10 godina: Tek tada smo ga otvorili, ono što je bilo unutra nas je izvuklo iz krize
11:34 Poznati Nesrećan život prelepe manekenke: Udavala se 4 puta, svi muževi su je maltretirali, jedan je čak zvao „krava muzara“!
10:46 Ispovesti Marija (75) je izbacila decu iz kuće: „Nisu hteli sami da odu, pa sam ih tužila, ne mogu više da ih gledam!“
16:42 Ispovesti Majka zamalo da joj se šlogira: Ćerka (2) joj rekla da ide na spavanje, žena se zapanjila kad je videla gde je legla!
15:16 Poznati Za njim je ludela cela Jugoslavija, a on je hteo samo nju: Vole se 45 godina, ne slikaju se za novine i ne dele savete za sreću
13:43 Zdravlje Izbacila sam svekrvu iz kuće bez razmišljanja! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300!
16:39 Porodica Ljudi zgroženi ponašanjem mladoženje: „Ponižavanje nije smešno, nadam se da je odmah tražila razvod“
15:26 Ispovesti Pas jeo za stolom u restoranu: „Videla sam odrasle osobe koje su nepristojnije od njega"
11:10 Porodica Beba oduševila 3,5 miliona ljudi: Sa 15 meseci bez razmišljanja odgovara na sva mamina pitanja!
13:10 Poznati Džabe joj milioni kad je nesrećna: Odrasla u svili i kadifi, a kao da je prokleta, njen život niko ne bi poželeo
16:28 Ispovesti Svekrva mi gunđa da hodam okolo razgolićena: Kad mi se smučilo da je slušam, ovako sam joj zapušila usta!
21:58 Horoskop Nekome će da "padne mrak na oči" ovog leta, nema ništa od radosti: 1 horoskopski znak će da prođe kroz pakao, ostaje bez para i ljubavi
21:27 Dom i saveti Kako se pravilno peče pile u rerni? Ovde svi greše, nemaju pojma da od težine mnogo štošta zavisi
20:29 Dom i saveti Svi, ama baš svi, pogrešno čuvaju sladoled u zamrzvaču: Evo trika kako da vam uvek ostane ukusan, a ne bljutav
20:01 Poznati Stigli detalji, otkriveno na kom mestu će se venčati: Ima da puknu 10 miliona dolara, ali izgleda da im je ovaj detalj važan
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 23. jun: Ribe će imati malo više problema, neće im biti lako uopšte