18:41 Porodica Ana se razvela, ali muža nije mogla da zaboravi: Njihova ljubav se ubrzo ponovo rasplamsala
17:50 Ispovesti Sa 8 godina je imao kliničku smrt: Rekli su da neće moći da govori, ali desilo se čudo i mami je ispričao koga je video „na nebu“, žena zanemela!
15:30 Porodica Više od milion ljudi pustilo suzu: Dečak 11 dana nije video tatu, njihov susret je beskrajno dirljiv
11:50 Porodica Loše se osećam zbog nje: Treba da se porodim, a svekrva je od mene tražila nešto što me je izbacilo iz takta
16:45 Porodica Preslatka beba očarala ljude: Prvi put je probala ribu, a njena reakcija je urnebesna!
13:25 Porodica Baka (96) dala uputstva za svoju sahranu: Zabranila da dođu ove 3 osobe, pa izazvala haos u porodici i raspravu na internetu!
19:09 Porodica Posle 35 godina braka saznala mračnu tajnu: „Načula sam suprugov telefonski razgovor i zanemela“
17:25 Ispovesti Posle smrti oca, pronašla je skrivenu poruku: Na koverti je kao upozorenje pisalo „Ne čitaj ako ne želiš da znaš odgovor“
15:25 Ispovesti "Ja se ne bih ljutila“: Ana poslala dečka da joj kupi uloške, ono što je doneo oduševilo je milione žena!
14:29 Porodica Za godinu dana sam dobila troje dece: „Samo što sam se porodila, ostala sam opet u drugom stanju, sada me ljudi osuđuju“
20:30 Porodica Snimak mladoženje s venčanja zapanjio ljude: „Treba da bude srećan što ga mlada nije odmah ostavila“
20:03 Ispovesti Dobila 480.000 evra na lutriji i ostala bez svega! „To mi je uništilo život, dobitak se pretvorio u prokletstvo“
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove