16:56 Porodica Nasmejao mamu i još 32 miliona ljudi! Rekla je sinu da mora na spavanje, a on je ovako prevario!
14:28 Ispovesti Život mi posle toga više nije bio isti: Pre nego što je umrla, mama mi je rekla jednu reč i to je sve promenilo
21:15 Ispovesti Devojčici (5) niko od drugara nije došao na rođendan: Sama je bila u igraonici, a zbog pitanja koje je uputila majci svi plaču
19:58 Porodica Svadba o kojoj priča cela Srbija: Zbog onoga što je kum uradio gosti zinuli od čuda, a ljudi se danima svađaju na internetu
18:13 Ispovesti Zbog potresa mozga je zaboravio da sam ga ostavila: Bila sam zbunjena njegovim ponašanjem, a onda sam ovo uradila
12:27 Ispovesti Svekrva me posle razvoda molila da se pomirim s mužem: Morala sam da joj kažem sramotnu istinu o njenom sinu
15:44 Porodica Scena koja će vam ulepšati dan: Zlatni retriver obožava bebu, njegovo ponašanje je raznežilo 3 miliona ljudi!
14:07 Ispovesti Bol u ramenu je naterao da ode kod lekara: „Nisam očekivala najgoru dijagnozu, imam troje male dece i strepim kako će se sve završiti“
13:15 Ispovesti Mirjana je doživela tragediju na svadbi: To je trebalo da bude najlepši dan u njenom životu, a pretvorio se u pakao
13:11 Porodica Mama je proveravala da li njena beba spava: Prizor koji je zatekla je raspilavio je 42 miliona ljudi!
19:06 Ispovesti "On zaslužuje bolju od tebe": Žena ispričala šta nikad ne bi uradila za muža, ljudi osuli drvlje i kamenje na nju
16:00 Ispovesti Otišla sam na svadbu bivšeg dečka i nastao je haos! Mlada i njena familija su me najstrašnije maltretirali
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!