21:00 Ispovesti Žena zatekla muža u krevetu s njom! Vratila se s posla, otvorila vrata spavaće sobe, a ono što je videla nikada neće zaboraviti
12:48 Porodica Snajka me od prvog dana vređala i ponižavala: Smislila sam osvetu koja joj je zauvek zapušila usta
14:30 Ispovesti Ima 34 godine i još uvek je nevina: „Lepše mi je tako nego da budem s nekim kretenom koji će da me nervira“
20:06 Ispovesti Mislila je da ima bubuljicu, a usledio je pakao: Mlada mama je čekala da crvena tačka prođe, umesto toga, dobila je šokantnu dijagnozu
17:27 Porodica Mlada je od dede na svadbi dobila koverat: Ono što je bilo u njemu, rasplakalo je i unuku i celu Srbiju
15:48 Ispovesti Majka i dete u prodavnici doživeli užas: Devojčici se ruka zaglavila u kolicima za kupovinu, vatrogasci je jedva spasili!
20:01 Ispovesti Baka od 104 godine dala važan savet ženama: Ako želite da živite dugo i srećno, nikada ne radite ove 2 stvari
17:01 Ispovesti Niko iz porodice ne priča sa mnom: Nisam htela budućoj snaji da pozajmim moju venčanicu, svi me optužuju da sam bratu upropastila svadbu
15:21 Porodica Svekrva mi je upropastila proslavu: Objava dolaska bebe u porodicu pretvorila se u svađu
14:56 Ispovesti Devojke, čuvajte se: Otkačila je momka posle dva izlaska, njegova poruka je zapanjila 6 miliona ljudi!
12:20 Porodica „Rekao je da ima penziju 1.300 evra, auto i kuću“: Upoznali se na Fejsbuku, živeli zajedno, a onda je saznala šokantnu istinu
08:42 Porodica „Srce mi je slomila“: Baka Mirjana sa 99 godina zaigrala od sreće, a razlog je rasplakao celu Srbiju!
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. decembar: Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali?