11:56 Ispovesti Rodila sam plavu bebu, a muž i ja smo crni: Zahtevao je da radim test očinstva, a zbog onoga što mi je svekrva rekla izgubila sam mleko
15:00 Porodica Martin je doživeo da napuni 108 godina! Na proslavi rođendana je dao 3 saveta za dug život, a jedan ćete obožavati
18:41 Porodica Ana se razvela, ali muža nije mogla da zaboravi: Njihova ljubav se ubrzo ponovo rasplamsala
17:50 Ispovesti Sa 8 godina je imao kliničku smrt: Rekli su da neće moći da govori, ali desilo se čudo i mami je ispričao koga je video „na nebu“, žena zanemela!
15:30 Porodica Više od milion ljudi pustilo suzu: Dečak 11 dana nije video tatu, njihov susret je beskrajno dirljiv
17:00 Ispovesti Sin Lidije i Aleksandra je mali genije: Sa 11 godina završio fakultet, sa 13 brani doktorat, a uzor mu je najpoznatiji srpski naučnik
11:50 Porodica Loše se osećam zbog nje: Treba da se porodim, a svekrva je od mene tražila nešto što me je izbacilo iz takta
16:45 Porodica Preslatka beba očarala ljude: Prvi put je probala ribu, a njena reakcija je urnebesna!
13:25 Porodica Baka (96) dala uputstva za svoju sahranu: Zabranila da dođu ove 3 osobe, pa izazvala haos u porodici i raspravu na internetu!
19:09 Porodica Posle 35 godina braka saznala mračnu tajnu: „Načula sam suprugov telefonski razgovor i zanemela“
17:25 Ispovesti Posle smrti oca, pronašla je skrivenu poruku: Na koverti je kao upozorenje pisalo „Ne čitaj ako ne želiš da znaš odgovor“
15:25 Ispovesti "Ja se ne bih ljutila“: Ana poslala dečka da joj kupi uloške, ono što je doneo oduševilo je milione žena!
15:11 Poznati "Ne znam da li je moje, ali sam joj dao 2,5 miliona dolara": Ešli tuži Ilona Maska, ""on je otac mog deteta, imam dokaze""
14:26 Zdravlje Bizaran simptom bio je znak raka u četvrtom stadijumu: Žena (35) obolela od opake i retke bolesti koja mahom pogađa muškarce
14:03 Porodica Ovo je nešto najlepše što ćete danas videti: Štene je prvi put prišlo bebi, njihova sreća raznežila je i najtvrđa srca!
13:39 Poznati Dokaz da pare nisu sve u životu: Deca rijaliti zvezde kao puštena "s lanca", ljudi gledaju i ne veruju šta se dešava!
13:15 Zdravlje Lekari hitne pomoći upozoravaju: Ovih 5 vrsta bolova nikada ne ignorišite, mogu biti opasni po život!