18:15 Ispovesti Devojčica (2) skoro umrla jer je PROGUTALA ovaj PREDMET: Svi mi ih prikupljamo i imamo u KUHINJI, a ne slutimo koliko su opasni
15:00 Porodica "Hoće li ga druga deca podrugljivo izgovarati?": Drage mame pažljivo birajte IMENA, samo zato što je danas u MODI, ne znači da će uvek biti
09:00 Poznati Kameron Dijaz konačno pokazala ĆERKU: Devojčicu je skrivala od očiju javnosti, dobila je u petoj deceniji
07:45 Porodica Ovaj snimak pogledalo je 14 miliona ljudi: Želeli su još jedno dete, a onda se desilo nešto što nisu OČEKIVALI ni u najluđim snovima
16:00 Porodica Koje je PRAVO vreme za trunoću? Izdvojili smo prednosti i mane rađanja u DVADESETIM i TRIDESETIM godinama
19:15 Porodica Muž joj oteo dete na VELIKI PETAK: Jeziva ispovest Jelene iz Beograda - "Nisam znala ništa 30 sati"
15:10 Ispovesti Majka ZABORAVILA da sina(1) ostavi u VRTIĆ: Kada je pogledala u AUTO nakon radnog vremena, slomila se
21:30 Porodica Najlepši momenat joj je uništila SVEKRVA: Otkrivali su pol bebe, a njegova majka je morala da se UMEŠA
12:30 Ispovesti Dvogodišnju ĆERKU oblači kao sredovečnu ženu: Na njoj zvecka basnoslovno skup nakit, dizajnerska tašna je obavezna
13:20 Porodica Zaova je podigla bebu i BESNO je predala ocu: "Tvoje dete mi se ispovraćalo po Guči majici, želim da mi kupite novu"
08:30 Ispovesti Na ULTRAZVUKU JE SAZNALA NEŠTO JEZIVO: Trudna žena je tada imala samo 18 GODINA i nikakvu podršku porodice, a EVO kako sada živi!
12:50 Dom i saveti Ritual čišćenja koji se naše bake izvodile jednom mesečno: Ako želite da se u kuću vrati zdravlje, mir, sreća uradite 1 stvar. a tiče se podova
12:24 Poznati Opet se digla frka oko nje, šta je to sada radila? Je l' to sužavala struk ponovo, evo kako sada izgleda
11:57 Zdravlje Nije samo voda ključna: Evo najboljih načina da nadoknadite izgubljenu tečnost, ne dajte da vas lažu
11:35 Lepota i Moda Trend iz 2010-ih je ponovo moderan: Žene sa stavom obožavaju ovaj tip haljine, jedan detalj obara sa nogu
11:10 Zdravlje Pomama za “plavim lekom” koji navodno izoštrava mozak: “Produktivnost mi se udvostručila”