10:50 Ispovesti Ljudi ga optužuju da je PEDOFIL: Smuvao je devojku od 23 godine, zbog njenog zdravstvenog stanja ona izgleda kao OSMOGODIŠNJE dete
17:30 Ispovesti Ovo je NEČUVENO: Mama je dozvolila da šestogodišnja devojčica izostane iz škole da bi je odvela da IZVLAČI PRAMENOVE
17:00 Ispovesti "Srce mi se cepalo dok sam gledala kako je BEŽIVOTNA": Mama čija se ćerka zarazila SALMONELOM iz OMILJENE čokolade opisala SIMPTOME
17:30 Ispovesti Beba umalo ostala BEZ PRSTA zbog IGRAČKE: "Zaspala je, a onda sam čula jak PLAČ", mama podelila fotografije i UPOZORILA
21:00 Porodica Kratko i najpopularnije ŽENSKO IME: Nose ga devojčice koje su bajkovite i lepe kao SAN
13:40 Ispovesti Dečak (12) izgleda kao da ima 60 godina: Zarobljen je u telu STARCA, on ima samo jednu želju koja SLAMA SRCA (VIDEO)
08:00 Porodica "Ne pravite od dece emocionalne invalide": Ovo su TRADICIONALNE kazne kojima se VASPITAVAJU deca u Srbiji, a posledice su trajne
11:21 Poznati Možete li da prepoznate DEČAKA sa fotografije? Čuveni je GLUMAC, ženio se TRI puta, a sa ćerkom JEDINICOM ne razgovara
09:24 Zdravlje Dečak (4) preminuo u Vladičinom Hanu: Progutao je ŽIR u vrtiću, a evo kako da REAGUJETE u tim situacijama
21:30 Porodica Koje su to opasne stvari u kući koje NAJVIŠE PRIVLAČE decu? Za neke već znate, a neke će vas iznenaditi - budite oprezni
11:05 Zdravlje Mislila sam da je modrica na STOMAKU mog sina nastala u IGRI: Ispostavilo se da boluje od smrtonosne bolesti
09:45 Porodica Psiholog je pitao decu koji su im NAJLEPŠI trenuci u životu: Niko nije očekivao OVAKVE odgovore, roditelji su shvatili gde GREŠE
17:28 Horoskop Patnja je prošlost, spremni ste za lepe stvari: Od 20. juna svoj srećan preokret doživljavaju 3 znaka horoskopa
17:00 Poznati Dok se Kejt Midlton oporavlja, avo žena je uskočila kao "zgodna zamena": Svi su gledali u nju i Vilijama
16:48 Dom i saveti "Šta ova žena radi, pa joj i u oktobru cveta kao u junu?": Zahvaljujući ovom jednostavnom triku, Ljiljine ruže u bokorima rastu bez prestanka
16:40 Zdravlje 6 namirnica koje bi trebalo da jedete posle 60. godine: Jedna sa spiska je fenomenalna za zdravlje srca
16:15 Dom i saveti NUTRICIONISTKINJA DALA PRECIZNU RAČUNICU Evo zbog čega su slanina, svinjska mast i luk su pravo blago za zdravlje
15:50 Poznati Fotografija poznate glumice i njenog sina zgrozila javnost: Da li je vama normalno da majka ovo radi svom detetu?