15:30 Porodica Neće ti biti slatko kad napuni 30 godina: Mama se rasplakala jer je ljudi vređaju zbog imena deteta
20:14 Poznati Kortni Kardašijan i Travis već objavili kako će da im se zove dete: Dobiće ime kakvo je nosila najveća muzička zvezda ikada
09:50 Porodica Ako kod deteta prepoznate ovu osobinu, budite srećni: Prema psiholozima, predviđa uspeh u karijeri, ima je i Bil Gejts i otkriva se u ranom detinjstvu
20:40 Ispovesti Dečaku (5) su rekli da ima grip i poslali ga kući: Umro je posle četiri dana, a majka je objasnila simptome koji su zavarali lekare
16:40 Zdravlje Srbi ovu hranu masovno daju deci: Lancet studija dokazala da je ona apsolutno najgora za razvoj dečijeg mozga
16:22 Porodica Ono što je ova majka doževila, svakome može da se desi: "Moj sin je jedno odbačeno i izostavljeno dete u razredu, boli me srce"
11:24 Porodica Nakon njene izjave svi su zbunjeni: Mama tvrdi da njen sin (2) uči dva jezika i ispravlja njen pravopis
21:29 Porodica NIsu ni noge, ni ruke: Ako niste sigurni da li je bebi pretoplo, proverite ovaj deo tela
18:54 Ispovesti Depilira trogodišnju ćerku i ne vidi u tome nikakav problem: "Ljudi kažu da sam loša majka, ali ne želim da ovakva šeta"
11:32 Poznati Al Paćino (83) uradio test očinstva: Ni on ne može da veruje da je napravio dete, a evo šta kažu rezultati
18:58 Porodica Najlepša žena na svetu rodila je ćerku u 40. godini: Krila je godinu dana, mala Malti je preslatka, kažu da je ista majka
14:10 Ispovesti Osudili su roditelje vegane za ubistvo prvog stepena: Dete umrlo od gladi jer su mu roditelji davali samo voće i povrće
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!