16:34 Porodica Ovu osobinu imaju NAJINTELIGENTNIJA deca: Kada je ispolji dete pomislićete da je PROBLEM, a ustvari je dokaz da je NATPROSEČNO INTELIGENTNO
10:50 Ispovesti Ljudi ga optužuju da je PEDOFIL: Smuvao je devojku od 23 godine, zbog njenog zdravstvenog stanja ona izgleda kao OSMOGODIŠNJE dete
17:30 Ispovesti Ovo je NEČUVENO: Mama je dozvolila da šestogodišnja devojčica izostane iz škole da bi je odvela da IZVLAČI PRAMENOVE
17:00 Ispovesti "Srce mi se cepalo dok sam gledala kako je BEŽIVOTNA": Mama čija se ćerka zarazila SALMONELOM iz OMILJENE čokolade opisala SIMPTOME
17:30 Ispovesti Beba umalo ostala BEZ PRSTA zbog IGRAČKE: "Zaspala je, a onda sam čula jak PLAČ", mama podelila fotografije i UPOZORILA
21:00 Porodica Kratko i najpopularnije ŽENSKO IME: Nose ga devojčice koje su bajkovite i lepe kao SAN
13:40 Ispovesti Dečak (12) izgleda kao da ima 60 godina: Zarobljen je u telu STARCA, on ima samo jednu želju koja SLAMA SRCA (VIDEO)
08:00 Porodica "Ne pravite od dece emocionalne invalide": Ovo su TRADICIONALNE kazne kojima se VASPITAVAJU deca u Srbiji, a posledice su trajne
11:21 Poznati Možete li da prepoznate DEČAKA sa fotografije? Čuveni je GLUMAC, ženio se TRI puta, a sa ćerkom JEDINICOM ne razgovara
09:24 Zdravlje Dečak (4) preminuo u Vladičinom Hanu: Progutao je ŽIR u vrtiću, a evo kako da REAGUJETE u tim situacijama
21:30 Porodica Koje su to opasne stvari u kući koje NAJVIŠE PRIVLAČE decu? Za neke već znate, a neke će vas iznenaditi - budite oprezni
11:05 Zdravlje Mislila sam da je modrica na STOMAKU mog sina nastala u IGRI: Ispostavilo se da boluje od smrtonosne bolesti
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa