14:50 Ispovesti Olgi i Ivanu je DUGO trajala borba za POTOMSTVO: Kad su dobili sina Denisa, usledilo je RAZOČARANJE, DNK test je utvrdio BOLNU ISTINU
21:00 Ispovesti "Bivši muž mi vraća dete s vikenda jer se RAZBOLELO": Pitamo se je li moguće da pojedinim TATAMA treba uputstvo za upotrebu rođenog deteta?
11:45 Porodica Užasan video obišao svet: Neodgovorna majka gurnula bebi CIGARU u usta zbog čega je dete završilo u BOLNICI (VIDEO)
15:00 Ispovesti Dozvolila je sinu da nosi mašnu i cvetna odela: "Toliko je lep da može da bude model za devojčice"
08:59 Ispovesti Devojčica došla iz škole oblepljena trakom: Kada je majka saznala JEZIVU istinu, odmah se obračunala sa nastavnicima
11:28 Porodica "Sa manijakom čekaš dete": Reakcija oca koji je saznao da čeka SINA je jeziva, ponašao se kao NEANDERTALAC, ljudi misle da je POREMEĆEN
20:30 Ispovesti Sa 11 godina je postala NAJMLAĐI serijski ubica: Ubijala je mlađe od sebe, jer su nemoćni da joj se SUPROSTAVE
16:34 Porodica Ovu osobinu imaju NAJINTELIGENTNIJA deca: Kada je ispolji dete pomislićete da je PROBLEM, a ustvari je dokaz da je NATPROSEČNO INTELIGENTNO
10:50 Ispovesti Ljudi ga optužuju da je PEDOFIL: Smuvao je devojku od 23 godine, zbog njenog zdravstvenog stanja ona izgleda kao OSMOGODIŠNJE dete
17:30 Ispovesti Ovo je NEČUVENO: Mama je dozvolila da šestogodišnja devojčica izostane iz škole da bi je odvela da IZVLAČI PRAMENOVE
17:00 Ispovesti "Srce mi se cepalo dok sam gledala kako je BEŽIVOTNA": Mama čija se ćerka zarazila SALMONELOM iz OMILJENE čokolade opisala SIMPTOME
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!