22:00 Ispovesti Ceo SVET je saznao šta će oni raditi za BOŽIĆ: Devojka je otkrila šta će pokloniti dečku, a na njegovu reakciju nećete ostati ravnodušni!
14:55 Porodica ŠTA DA POKLONITE SVOJIM NAJBLIŽIM ZA PRAZNIKE: Iznenadite ih ČAROBNIM poklonima koji neće koštati ni 300 dinara
09:00 Ispovesti "UDALA sam se u subotu, a nisam ni slutila da ću toliko PLAKATI": Nakon što je otvorila poklon jednog gosta, žena se zaprepastila, razočarala i osećala se PONIŽENOM
17:05 Dom i saveti EVO šta biste mogli da poklonite DOMAĆINU za SLAVU: Preskočite flašu vina koja šeta od kuće do kuće
16:25 Porodica Psiholozi tvrde da je gori od PETKA TRINAESTOG: Danas je NAJOPASNIJI dan u GODINI za "zaljubljene golubčiće", a evo i zašto!
17:25 Ispovesti NAJLUĐA pozivnica za SVADBU, ili koliko PARA, toliko MUZIKE: Da li biste se usudili da gostima postavite OVE uslove?
17:32 Dom i saveti Zbog sezone SLAVA kuća će vam biti puna cveća: Kada se orhideja osuši prvo uradit OVO, pa joj tek ona "SUDITE"!
21:07 Porodica Da li su BOŽIĆNE ČARAPE banalna ideja za poklon? Ne ako izaberete bilo koji od ovih modela
19:03 Ispovesti Ispovest srpskog KAMIONDŽIJE koja vraća veru u ljude: "Svaki put kada vozim turu ka Mađarskoj, prolazim pored jedne kuće"
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac