17:50 Porodica Pokloni koji su baksuzni: Ne kupujte ih za Dan zaljubljenih ako ne želite da vam veza pukne!
11:20 Porodica Zbog ovog videa su svi u suzama: Reakcija bake (90) na poklon koji je čekala celog života će vas rastopiti
14:55 Dom i saveti Ne sme da se unosi u kuću: Ako za Novu godinu dobijete ovaj poklon odmah ga spalite
18:41 Porodica Ako dobijete ovakve poklone za slavu, odmah ih bacite! Veruje se da privlače svađu i nesreću u kuću
20:19 Ispovesti Pamtiće zauvek ovaj Dan zaljubljenih: Muž dobio od žene nesvakidašnji poklon, ne bi mu niko u koži
13:30 Ispovesti Momci sa Zvezdare imaju odličan predlog: Ako danas niste dobili poklon od voljenog muškarca poslušajte ova dva šmekera!
12:28 Porodica Narodna verovanja: Ove poklone ne kupujte voljenoj osobi za Dan zaljubljenih, privlače lošu sreću!
12:06 Ispovesti Otvorili svadbeni poklon posle 10 godina: Ono što su našli unutra, spasilo im je brak u poslednjem trenutku
13:54 Ispovesti "Šutnula" ga je posle sedam godina, a onda joj stigao poklon: Bivši dečko je gestom potpuno "izuo", pamtiće ga dok je živa
09:49 Dom i saveti Pokloni koji donose probleme u život: Nikada ih ne darujte za Novu godinu ljudima koje volite, slute na nesreću
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac