17:10 Dom i saveti Vau, kakvi pokloni! Zadivite najdraže ekspertnim trikovima pakovanja, neće vam biti potrebna pomoć stručnjaka
10:56 Poznati Nije baš kreativan: Kralj Čarls je svakom članu porodice poklonio isti poklon, a evo o čemu se radi
17:05 Poznati Viktorija je baš originalna: Dejvid Bekam od nje dobio nesvakidašnji poklon, nije mogao da sakrije oduševljenje
21:24 Dom i saveti Pazite kakve poklone primate: Namere se prenose na predmete, mogu uneti bolest i svađu u vaš dom
14:19 Porodica Devojka je snimila video o reakciji dece na božićne poklone nekad i sad: Razlika je ogromna, gde je nestala zahvalnost?
17:37 Dom i saveti Darivanje prema Feng Šui principu: Svaki član porodice i društva ima svoju boju, najbliži dobijaju specijalne poklone!
12:51 Ispovesti Koliko para treba staviti u kovertu kada idete na svadbu? Srbi napravili preciznu računicu, postoji cifra za sve, i "nebitne goste" i kumove
16:38 Porodica E, ovo nismo znali: Psiholozi tvrde da ako ovaj predmet kupite za venčanje, velika je šansa da ćete se razvesti
13:09 Porodica Jadnice ili carice, šta vi kažete? Žene masovno glume da su dobile poklone od muževa, pa to objavljuju po mrežama
19:05 Ispovesti Nakon smrti muža sam pronašla poklon koji mi nikad nije dao: Kad sam videla o čemu se radi, raspala sam se u paramparčad
09:27 Dom i saveti Ako ste dobili OVAKAV poklon, odmah ga BACITE: Donosi lošu energiju i nesreću, smatra se baksuznim!
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojkom i dobićete ludilo rezultate
21:32 Ispovesti Zaprepastio se kada je video šta mu je u dvorištu: Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi