15:58 Porodica Mama Hana savetuje: Obradujte decu ove NOVE GODINE besplatnim i jeftinim poklonima, pamtiće ih ceo život
18:00 Porodica Staro verovanje tvrdi da ove POKLONE nikako ne smete da dajete: Donose ogromno SIROMAŠTVO i NESREĆU a često se poklanjaju!
11:57 Porodica Nikada nemojte da POKLANJATE ove PREDMETE: Kažu da donose NESREĆU i mnogi Srbi ih IZBEGAVAJU u širokom luku
15:30 Dom i saveti Ove PREDMETE nikako ne držite u kući: Privlače NEGATIVNU energiju i LOŠI su za raspoloženje
18:45 Porodica Stari SPRSKI zaboravljeni OBIČAJI ZA BABINE: Pojedina verovanja su pomalo BIZARNA, a evo zašto je CRVEN KONAC obavezan!
15:05 Lepota i Moda Nedelja POKLONA počinje DANAS: Kad NAJ ŽENA slavi, sve dame imaju razlog za osmeh!
16:45 Ispovesti Za poklon od supruga dobila je TORBU: U njoj se krila TAJNA koja je mogla da je košta ŽIVOTA
12:35 Ispovesti Marija iz Leskovca iznenadila MOMKA za rođendan, a onda je SVE krenulo NIZBRDO: Pojavila se i POLICIJA koju je ON zvao!
17:00 Dom i saveti Kada ČISTITE kuću, ove stvari OBAVEZNO bacite: Privlače samo bolest, bedu i NESREĆU
22:10 Porodica NE ŠTEDI NA SVOJOJ DECI Multimilioner ih obasipa POKLONIMA, kada vidite šta je kupio detetu od godinu dana, PRENERAZIĆETE SE!
08:34 Porodica Nesvakidašnji HOBI mlade SUBOTIČANKE: Uspeva da sačuva NAJVREDNIJE uspomene, Ibolja pravi nakit od MAJČINOG MLEKA, ali tu nije kraj!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac