19:05 Ispovesti Nakon smrti muža sam pronašla poklon koji mi nikad nije dao: Kad sam videla o čemu se radi, raspala sam se u paramparčad
09:27 Dom i saveti Ako ste dobili OVAKAV poklon, odmah ga BACITE: Donosi lošu energiju i nesreću, smatra se baksuznim!
16:00 Ispovesti Hoćete li biti LJUTE ako danas ostanete bez POKLONA od vašeg voljenog? Pitali smo dama iz Beograda, a odgovori su prilično TUŽNI
19:30 Porodica Svi smo mi malo Ljubiša: Kada su u roditeljskoj grupi napisali da se kupuje poklon za Osmi mart, ON je uradio nešto PRESMEŠNO!
13:36 Porodica Ove POKLONE nikako ne unosite u KUĆU: Izazivaju SVAĐE i lošu energiju u celoj porodici
14:45 Dom i saveti Pokloni koji donose BESPARICU u život: Nikada ne darujte ove STVARI voljenim ljudima jer će imati problema
09:00 Dom i saveti Umotajte poklon BEZ papira i selotejpa: Probajte metodu koja je OSVOJILA svet i imaćete UNIKATAN dar
13:22 Ispovesti "Uvek sam znala kada muž kupuje LJUBAVNICI POKLON": Žena koja je radila kao prodavačica otkrila koji DETALJ odaje preljubnike
18:35 Porodica Pitali smo muškarce šta bi voleli da dobiju od partnerke za Novu godinu? Odgovori su nas IZNENADILI, nijedan nije poželeo parfem ili komad garderobe
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac