17:37 Dom i saveti Darivanje prema Feng Šui principu: Svaki član porodice i društva ima svoju boju, najbliži dobijaju specijalne poklone!
12:51 Ispovesti Koliko para treba staviti u kovertu kada idete na svadbu? Srbi napravili preciznu računicu, postoji cifra za sve, i "nebitne goste" i kumove
16:38 Porodica E, ovo nismo znali: Psiholozi tvrde da ako ovaj predmet kupite za venčanje, velika je šansa da ćete se razvesti
13:09 Porodica Jadnice ili carice, šta vi kažete? Žene masovno glume da su dobile poklone od muževa, pa to objavljuju po mrežama
19:05 Ispovesti Nakon smrti muža sam pronašla poklon koji mi nikad nije dao: Kad sam videla o čemu se radi, raspala sam se u paramparčad
09:27 Dom i saveti Ako ste dobili OVAKAV poklon, odmah ga BACITE: Donosi lošu energiju i nesreću, smatra se baksuznim!
16:00 Ispovesti Hoćete li biti LJUTE ako danas ostanete bez POKLONA od vašeg voljenog? Pitali smo dama iz Beograda, a odgovori su prilično TUŽNI
19:30 Porodica Svi smo mi malo Ljubiša: Kada su u roditeljskoj grupi napisali da se kupuje poklon za Osmi mart, ON je uradio nešto PRESMEŠNO!
13:36 Porodica Ove POKLONE nikako ne unosite u KUĆU: Izazivaju SVAĐE i lošu energiju u celoj porodici
22:05 Horoskop Za njih su godine samo broj, sve dok ima hemije: Četiri astro znaka koji važe za najveće zavodnike
21:40 Lepota i Moda Anđeoska lepota, a brutalno isklesano telo: Plava lepotica svu svoju raskoš istakla u beloj čipki
21:10 Lepota i Moda Tri modne greške koje dodaju 10 godina: Žene starije od 50 moraju da vode računa o ovome
20:40 Ispovesti "Sestro, nećeš se ti usrećiti pored njega": Mladoženja priredio šok scenu, mladi savetuju da pobegne dok nije prekasno!
20:10 Poznati Džordž Kluni postao predmet ismejavanja: Kažu da zbog 1 detalja izgleda 20 godina starije