Marijana Mićić je trudna: Prošle godine je dobila ćerku, a sad je otkriven pol druge bebe

Olja Jelić Vesti 21.06.2023 12:53 0

Voditeljka i glumica Marijana Mićić je trudna i očekuje drugo dete - otkriven je i pol bebe!

Marijana Mićić

Printscreen/Instagram

Glumica i voditeljka Marijana Mićić po drugi put će se ostvariti u ulozi majke. Marijana je prošle godine dobila ćerku Anu, a kako mediji javljaju sada je trudna i čeka drugo dete.

 

 

U prethodnoj trudnoći Marijana je radila,snimala i skrivala trudnoću sve do 5. meseca, za radosne vesti znali su samo njeni najbliži. Sa partnerom Milošem odgaja preslatku devojčicu Anu, a kako se Story prenosi već je poznat pol druge bebe - roditelje će obradovati još jedna devojčica.

"Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se - voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla "Ju, što ste smršali". Ja sam se uplašila, rekoh "Zašto, šta mi je?" - ovako je pričala Marijana o prvoj trudnoći.

 

 

U jednom intervjuu Marijana je istakla da joj partner u svemu pomaže kada se vrati sa posla, kao i da se ona suočavala sa raznim strahovima, ali sve se promenilo kada je postala mama.

"Kod mene sve mora da je na svom mestu, da se zna kad treba, kako treba, bukvalno u mraku znam gde mi u sobi šta stoji. Takva sam bila i ostala i nakon Aninog rođenja. Što se panike i strahova tiče, tu sam potpuno drugačija. Iznenadila sam sebe i porodicu smirenošću i ležernošću - otkrila je glumica za magazin Story.

Glumica je na društvenim mrežama objavila snimak prelepog morskog pejzaža, pa verovatno uživa u drugom stanju dok letuje sa porodicom.

Komentari (0)
Loading