17:30 Porodica Žena je rodila bebu koja je imala samo 500 grama: "Morala sam da se porodim, a LEKARI su ga već otpisali i rekli da neće PREŽIVETI"
16:00 Porodica Mama otkrila kako najbrže da uspavate BEBU: Jedino se na OVAJ način neće probuditi čim je stavite u krevetac!
16:40 Porodica Beba GENIJE, sabira i oduzima trocifrene brojeve: Način na koji računa je IMPRESIVAN, kladimo se da ćete se i vi IZNENADITI
11:30 Porodica Ovako danas izgleda NAJVEĆA beba na svetu: Rodio se sa SEDAM kilograma, danas ima 40 godina i nosi nadimak "Džin"
16:30 Porodica Pogledajte kako BEBA reaguje kada trudnica zapali CIGARETU: Uznemirujuć VIDEO kako se beba bori za VAZDUH!
21:00 Porodica Idete uskoro na BABINE? Ako planirate posetu novorođenčetu, ovo su PRAVILA koja moraju da se ispoštuju!
18:00 Ispovesti Dok je trčala, pronašla je ŽIVU zakopanu bebu: " Još je imala pupčanu vrpcu, molila sam Boga samo da PREŽIVI"
13:00 Porodica Hršćansko žensko ime se vraća u MODU: Imale su ga NAJUTICAJNIJE žene srpske istorije, nosi MOĆNO značenje!
15:40 Poznati Marija (23) otkrila je detalje vezane za SMRT njene bebe: " U katastrofalnom sam stanju, teško je pa je teško"
09:04 Lepota i Moda Haljina za proleće koju Srpkinje obožavaju: Savršena je za one dane kad ne znate šta da obučete, a skriva sve nedostatke!
08:15 Horoskop Tri najbolje ljubavne astro kombinacije: Suđeno im je da budu zajedno, ne može im niko ništa!
07:54 Dom i saveti Koje cveće treba uneti u kuću pre Ukrsa? Donosi mir i sreću, zato ga valja imati na svakom porodičnom stolu
22:00 Horoskop Ma sve vam ide od ruke: Četvrtak, 3. april je kao stvoren za 2 horoskopska znaka, otvaraju im se i zaključana vrata
21:29 Ispovesti Operacija nosa mi je promenila život: Devojka konačno uživa u životu u četvrtoj deceniji, evo kako sada izgleda