15:40 Poznati Marija (23) otkrila je detalje vezane za SMRT njene bebe: " U katastrofalnom sam stanju, teško je pa je teško"
10:39 Porodica Objavila je fotografiju dvogodišnjeg sina: Dete svi gledaju u čudu, izgleda kao da ima sedam godina
21:11 Poznati Nemanja i Mina su otkrili POL BEBE: Nedovići važe za NAJLEPŠI par na javnoj sceni a sada im stiže pojačanje!
21:00 Porodica Kada je imala 16 godina ostala je u drugom stanju: Mlada i zbunjena, poslušala je SAVET od ove žene i tvrdi da se nije POKAJALA!
16:40 Porodica "Ako bude potrebno da birate, SPASITE mene a ne BEBU": Lenora je ovom izjaviom PODELILA ljude, mnogi je OSUĐUJU dok su drugi podrška!
13:03 Poznati Paris Hilton postala majka: Objavila i prvu fotku sa bebom, a evo kako joj je čestitala Kim Kardašijan
13:40 Zdravlje Beba iz Šapca je, sumnja se, preminula zbog ASPIRACIJE MEKONIJUMA: Otac novorođenčeta je opisao šta se zapravo desilo, a ovo su simptomi
19:30 Porodica Ono što je MAJKA pronašla u FLAŠICI za bebe, ZGROZILO je ceo svet: Ako vam dete često KAŠLJE ili ima problema s plućima, dobro PROVERITE ove stvari
17:30 Ispovesti Beba umalo ostala BEZ PRSTA zbog IGRAČKE: "Zaspala je, a onda sam čula jak PLAČ", mama podelila fotografije i UPOZORILA
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa