Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : beba

Marija (23) otkrila je detalje vezane za SMRT njene bebe: " U katastrofalnom sam stanju, teško je pa je teško"
15:40 Poznati

Marija (23) otkrila je detalje vezane za SMRT njene bebe: " U katastrofalnom sam stanju, teško je pa je teško"

Babice su ostale u ČUDU: Novorođenče PROHODALO samo par minuta nakon rođenja!
19:20 Ispovesti

Babice su ostale u ČUDU: Novorođenče PROHODALO samo par minuta nakon rođenja!

Objavila je fotografiju dvogodišnjeg sina: Dete svi gledaju u čudu, izgleda kao da ima sedam godina
10:39 Porodica

Objavila je fotografiju dvogodišnjeg sina: Dete svi gledaju u čudu, izgleda kao da ima sedam godina

Nemanja i Mina su otkrili POL BEBE: Nedovići važe za NAJLEPŠI par na javnoj sceni a sada im stiže pojačanje!
21:11 Poznati

Nemanja i Mina su otkrili POL BEBE: Nedovići važe za NAJLEPŠI par na javnoj sceni a sada im stiže pojačanje!

Kada je imala 16 godina ostala je u drugom stanju: Mlada i zbunjena, poslušala je SAVET od ove žene i tvrdi da se nije POKAJALA!
21:00 Porodica

Kada je imala 16 godina ostala je u drugom stanju: Mlada i zbunjena, poslušala je SAVET od ove žene i tvrdi da se nije POKAJALA!

"Ako bude potrebno da birate, SPASITE mene a ne BEBU": Lenora je ovom izjaviom PODELILA ljude, mnogi je OSUĐUJU dok su drugi podrška!
16:40 Porodica

"Ako bude potrebno da birate, SPASITE mene a ne BEBU": Lenora je ovom izjaviom PODELILA ljude, mnogi je OSUĐUJU dok su drugi podrška!

Paris Hilton postala majka: Objavila i prvu fotku sa bebom, a evo kako joj je čestitala Kim Kardašijan
13:03 Poznati

Paris Hilton postala majka: Objavila i prvu fotku sa bebom, a evo kako joj je čestitala Kim Kardašijan

Beba iz Šapca je, sumnja se, preminula zbog ASPIRACIJE MEKONIJUMA: Otac novorođenčeta je opisao šta se zapravo desilo, a ovo su simptomi
13:40 Zdravlje

Beba iz Šapca je, sumnja se, preminula zbog ASPIRACIJE MEKONIJUMA: Otac novorođenčeta je opisao šta se zapravo desilo, a ovo su simptomi

Ono što je MAJKA pronašla u FLAŠICI za bebe, ZGROZILO je ceo svet: Ako vam dete često KAŠLJE ili ima problema s plućima, dobro PROVERITE ove stvari
19:30 Porodica

Ono što je MAJKA pronašla u FLAŠICI za bebe, ZGROZILO je ceo svet: Ako vam dete često KAŠLJE ili ima problema s plućima, dobro PROVERITE ove stvari

Saška Veselinov trudna: Najmlađi Đoković postaje tata, evo kada stiže beba
14:00 Poznati

Saška Veselinov trudna: Najmlađi Đoković postaje tata, evo kada stiže beba

Beba umalo ostala BEZ PRSTA zbog IGRAČKE: "Zaspala je, a onda sam čula jak PLAČ", mama podelila fotografije i UPOZORILA
17:30 Ispovesti

Beba umalo ostala BEZ PRSTA zbog IGRAČKE: "Zaspala je, a onda sam čula jak PLAČ", mama podelila fotografije i UPOZORILA

"Krenula joj je PENA na usta, poplavela je i prestala je da diše": Kristina je pokušala da SPASI svoju BEBU i zamalo je UBILA
11:00 Ispovesti

"Krenula joj je PENA na usta, poplavela je i prestala je da diše": Kristina je pokušala da SPASI svoju BEBU i zamalo je UBILA

1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 23 24
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

božićni kaktus
15:55 Dom i saveti

Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka

domaće krofne
12:36 Dom i saveti

Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!

spavaća soba
11:35 Dom i saveti

Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite

kiflice bez kvasca
19:53 Dom i saveti

Kiflice bez kvasca: Najmekše testo ikada dobija se za svega 15 minuta, evo i kako

zaprška
16:50 Dom i saveti

Domaćice greše kad ubacuju zapršku: Evo kako da napravite ukusnu čorbu kao iz restorana

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Found Footage Fest
17:58 Poznati

Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju

kafa
17:30 Zdravlje

Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi

Emma McIntyre / Getty images / Profimedia
17:03 Poznati

,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno

Kajli Džener
16:40 Poznati

Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!

Ričard Gir
16:23 Poznati

Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!

božićni kaktus
15:55 Dom i saveti

Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.