16:10 Porodica Porodica je čekala na OVU bebu 138 godina: Kada budete čuli njihovu priču, shvatićete zašto je toliko POSEBNA!
15:30 Porodica Ljudi se FRAPIRAJU kad vide njen džinovski stomak: "Lažeš da nosiš jedno dete, tu je DESETORO"
11:30 Ispovesti Dok je dojila otpala joj je BRADAVICA: Zalepila je FLASTEROM, pa se desilo nešto neverovatno
16:00 Porodica Koje je PRAVO vreme za trunoću? Izdvojili smo prednosti i mane rađanja u DVADESETIM i TRIDESETIM godinama
20:30 Porodica Ovaj video je HIT na Internetu: Pogledajte kako bebe vide roditelje i SVET oko sebe prvih godinu dana
20:00 Poznati Nakon što mu je PREMINULO prvo dete, Ilon Mask je počeo da koristi izum jedne SRPKINJE: Svako njegovo sledeće dete ga je posedovalo i preživelo
15:10 Ispovesti Majka ZABORAVILA da sina(1) ostavi u VRTIĆ: Kada je pogledala u AUTO nakon radnog vremena, slomila se
19:00 Porodica Tek rođena BEBA je OVO uradila: Lekari su ZANEMELI, niko nije očekivao da je to MOGUĆE!
13:20 Porodica Zaova je podigla bebu i BESNO je predala ocu: "Tvoje dete mi se ispovraćalo po Guči majici, želim da mi kupite novu"
09:20 Ispovesti Krvarila je više od 10 dana: Kada je otišla na ultrazvuk doktor se ŠOKIRAO kada je video gde joj se FETUS razvija
20:30 Zdravlje Sasvim obično fotografisanje bebe se pretvorilo u pravi PAKAO: Na slikama su OVO ugledali i oduzeli se od JEZE i straha!
17:30 Zdravlje Trudnica saznala da njeno telo ne hrani samo BEBU već i OVO: "Nisam verovala da će doći do TOGA, samo sam osetila tup BOL"
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću