20:15 Ispovesti Dala sam drugarici da mi pridrži bebu i nikada više u životu: Zbog onog što je uradila savladao me je neopisivi strah!
08:30 Porodica Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Mama uhvatila bebu u ormariću sa slatkišima, ovu reakciju nije očekivala!
14:55 Porodica ČIM GA JE UZELA PO ROĐENJU, ZNALA JE DA NEŠTO NIJE U REDU Nije ličio na nju, a ni na oca, ono što su posle toga saznali bilo je potresno
16:23 Porodica Da li je opasno spavati sa bebom u krevetu? Patronažna sestra otkrila u kojim slučajevima treba ovo izbegavati
20:29 Porodica Mame vam neće reći, ali žele da znate: Ako se spremate da čestitate rođenje deteta, obratite pažnju na ove stvari
08:15 Porodica Kako objasniti detetu odakle dolaze bebe? Nemojte ovo pitanje doživljavati kao bauk, već preduzmite određene korake
13:58 Porodica Najbolje je da se beba rodi u ponedeljak: Svaki dan nosi simboliku, evo šta narodno verovanje otkriva o detetu
11:56 Porodica Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju
12:10 Porodica Beba koja je nasmejala preko 21 milion gledalaca: Pogledajte kako je uspela da smiri brata blizanca, ovo samo deca mogu
11:50 Poznati Slavna glumica postala mama: Dugo je krila da je trudna, a sada u rukama drži svoju prvu bebu
16:03 Porodica Najlepši običaj: Roditelji u ovoj zemlji dočekuju bebe na poseban način, sluti na radost
10:20 Porodica Beba umrla u kolevci: Mama ostavila malu Dianu samu u kući 6 dana, pa otišla kod momka
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!
12:16 Zdravlje Devojka (21) je zbog simptoma mislila da ima infarkt: Kad je otišla kod lekara, otkrili su joj još opasniju bolest!