16:00 Porodica Koje je PRAVO vreme za trunoću? Izdvojili smo prednosti i mane rađanja u DVADESETIM i TRIDESETIM godinama
20:30 Porodica Ovaj video je HIT na Internetu: Pogledajte kako bebe vide roditelje i SVET oko sebe prvih godinu dana
20:00 Poznati Nakon što mu je PREMINULO prvo dete, Ilon Mask je počeo da koristi izum jedne SRPKINJE: Svako njegovo sledeće dete ga je posedovalo i preživelo
15:10 Ispovesti Majka ZABORAVILA da sina(1) ostavi u VRTIĆ: Kada je pogledala u AUTO nakon radnog vremena, slomila se
19:00 Porodica Tek rođena BEBA je OVO uradila: Lekari su ZANEMELI, niko nije očekivao da je to MOGUĆE!
13:20 Porodica Zaova je podigla bebu i BESNO je predala ocu: "Tvoje dete mi se ispovraćalo po Guči majici, želim da mi kupite novu"
09:20 Ispovesti Krvarila je više od 10 dana: Kada je otišla na ultrazvuk doktor se ŠOKIRAO kada je video gde joj se FETUS razvija
20:30 Zdravlje Sasvim obično fotografisanje bebe se pretvorilo u pravi PAKAO: Na slikama su OVO ugledali i oduzeli se od JEZE i straha!
17:30 Zdravlje Trudnica saznala da njeno telo ne hrani samo BEBU već i OVO: "Nisam verovala da će doći do TOGA, samo sam osetila tup BOL"
12:49 Porodica Sanja, plače, đuska, štuca, čak se i NERVIRA: Nikada ne biste verovali kojih 15 ČUDESNIH STVARI beba radi u stomaku
12:00 Porodica Prvi na svetu je rođen sa VIŠKOM kože: Doktori se ŠOKIRALI kada su ga ugledali, a evo kako on danas IZGLEDA (FOTO)
19:03 Ispovesti JOŠ JEDNA JELENA JE MAJKA HRABROSTI Rodila je bebu koja joj je stala u dlan, nakon njene životne priče nećete ostati isti (FOTO/VIDEO)
09:04 Lepota i Moda Haljina za proleće koju Srpkinje obožavaju: Savršena je za one dane kad ne znate šta da obučete, a skriva sve nedostatke!
08:15 Horoskop Tri najbolje ljubavne astro kombinacije: Suđeno im je da budu zajedno, ne može im niko ništa!
07:54 Dom i saveti Koje cveće treba uneti u kuću pre Ukrsa? Donosi mir i sreću, zato ga valja imati na svakom porodičnom stolu
22:00 Horoskop Ma sve vam ide od ruke: Četvrtak, 3. april je kao stvoren za 2 horoskopska znaka, otvaraju im se i zaključana vrata
21:29 Ispovesti Operacija nosa mi je promenila život: Devojka konačno uživa u životu u četvrtoj deceniji, evo kako sada izgleda