14:11 Poznati Srušio se avion u kom je bila POZNATA PEVAČICA! Tragično je izgubila život, ali i najbliži članovi i NJENE PORODICE!
11:05 Poznati Život naše pevačice obeležile su TRAGEDIJE: Dok se vraćala sa sahrane jedne sestre, druga joj poginula pred očima!
17:31 Poznati Otkrivena tajna čuvana DECENIJAMA "Producent je NAPUSTIO studio, a ja sam JECALA za mikrofonom": Evo šta se krije iza hita Nede Ukraden
18:47 Poznati KOJA JE KOJA? Pojavila se ZABORAVLJENA fotografije CECE RAŽNATOVIĆ i njene sestre, a toliko liče da je razlika NEPRIMETNA!
19:56 Poznati Da li možete da pogodite ko je ova DEVOJČICA? Veruje se da je najmoćniji VOKAL sa ovih prostora, a mnogi je znaju po pesmi "Oči boje duge"
13:06 Ispovesti Borba sa KARCINOMOM još ne prestaje: Mira Škorić otkriva kako je KRILA bolest od svoje porodice
08:01 Poznati Kejti Peri se našla na vrhu SVETSKE SCENE, ali ubrzo se sve promenilo, a sada bi sve dala da joj opet bude DOBRO
18:28 Poznati KAKO DANAS IZGLEDA I ČIME SE BAVI: Sećate li se ove pevačice, cela Srbija je pevala "Bele rade", a posle hita nastalo je ZATIŠJE
11:25 Poznati Kožno odelo i mantil od nekoliko hiljada dolara: Adel izgleda jednostavno SAVRŠENO, a šta mislite o njenom novom dečku?
08:44 Lepota i Moda Ana Nikolić UŠLA U PETU DECENIJU: Otkrila šta radi svako veče pre spavanja, ovo je njen "recept" za blistav ten
14:50 Poznati SLAVLJE U DOMU ANE SEVIĆ! Pevačica objavila fotografiju srećne porodice, a povod će vas oduševiti
15:56 Ispovesti Pevačica otvorila dušu i usledio muk: Član porodice me silovao kad sam imala DEVET godina! Zapretio mi da moram da ćutim o tome
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale