Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : pevačica

Dženifer Lopez ODUŠEVILA publiku: Latino diva se konačno UDAJE, a jednim potezom ZBUNILA ceo svet!
11:39 Poznati

Dženifer Lopez ODUŠEVILA publiku: Latino diva se konačno UDAJE, a jednim potezom ZBUNILA ceo svet!

Merima Njegomir PREMINULA je u 68. godini: Pevačica se borila sa opakom bolesti, a ovo su njene poslednje reči koje su bile za medije!
09:25 Poznati

Merima Njegomir PREMINULA je u 68. godini: Pevačica se borila sa opakom bolesti, a ovo su njene poslednje reči koje su bile za medije!

Italijani BESNI: Lejdi Gagu razapinju KRITIČARI, njen naglasak je UŽASAN!
14:01 Poznati

Italijani BESNI: Lejdi Gagu razapinju KRITIČARI, njen naglasak je UŽASAN!

Na dan SAHRANE ove JUGOSLOVENSKE pevačice POKRALI su sve iz njenog stana: Udavala se TRI puta, pričalo se da je bila u RUSKOM ZATVORU, a evo kako je PREMINULA!
08:00 Poznati

Na dan SAHRANE ove JUGOSLOVENSKE pevačice POKRALI su sve iz njenog stana: Udavala se TRI puta, pričalo se da je bila u RUSKOM ZATVORU, a evo kako je PREMINULA!

"Ti si naša Monika Beluči": Ovako je izgledala POZNATA srpska pevačica pre 40 godina, još uvek je jedna od najlepših
21:45 Poznati

"Ti si naša Monika Beluči": Ovako je izgledala POZNATA srpska pevačica pre 40 godina, još uvek je jedna od najlepših

"Imam dva krvotoka": Pevačica je sasvim slučajno otkrila da ima REDAK zdravstveni problem ali i BLIZNAKINJU koja živi u NJOJ!
20:30 Zdravlje

"Imam dva krvotoka": Pevačica je sasvim slučajno otkrila da ima REDAK zdravstveni problem ali i BLIZNAKINJU koja živi u NJOJ!

Emina Jahović objavila fotografiju sa sestrom: Ona je starija od pevačice, a svi komentarišu JEDNO
16:42 Poznati

Emina Jahović objavila fotografiju sa sestrom: Ona je starija od pevačice, a svi komentarišu JEDNO

Gorka sudbina jedne od NAJVEĆIH MUZIČARKI koju je JUGOSLAVIJA doživela: Margita Stefanović bila je ikona jedne epohe!
19:05 Poznati

Gorka sudbina jedne od NAJVEĆIH MUZIČARKI koju je JUGOSLAVIJA doživela: Margita Stefanović bila je ikona jedne epohe!

"Pokazao si mi da nisu svi muškarci isti" Nataša Bekvalac DIRLJIVOM objavom rasplakala Instagram, ali i sestru Kristinu!
14:57 Poznati

"Pokazao si mi da nisu svi muškarci isti" Nataša Bekvalac DIRLJIVOM objavom rasplakala Instagram, ali i sestru Kristinu!

Britni je konačno SLOBODNA: Desilo se ono što je čekala dugih 13 GODINA, pevačica ne skida osmeh sa lica!
12:21 Poznati

Britni je konačno SLOBODNA: Desilo se ono što je čekala dugih 13 GODINA, pevačica ne skida osmeh sa lica!

"Hajde da ludujemo ove noći": Svi smo "LUDOVALI" za njom i pevali na sav glas, gde je danas živahna TAJČI i čime se bavi?
08:00 Poznati

"Hajde da ludujemo ove noći": Svi smo "LUDOVALI" za njom i pevali na sav glas, gde je danas živahna TAJČI i čime se bavi?

"Nevera moja bio si ti": Vesna Zmijanac KONAČNO otkrila kome je posvetila ovu pesmu
08:19 Poznati

"Nevera moja bio si ti": Vesna Zmijanac KONAČNO otkrila kome je posvetila ovu pesmu

1 2 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

jelo
18:41 Dom i saveti

Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo

lampice
17:23 Dom i saveti

Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara

meso
16:01 Dom i saveti

Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka

orhideja
14:30 Dom i saveti

Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim

slavski kolač
11:26 Dom i saveti

Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!

watch-icon

Preporučujemo

božićna pšenica
19:05 Porodica

Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu

jelo
18:41 Dom i saveti

Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo

ljudi
18:10 Porodica

Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji

konj
17:45 Horoskop

Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje

lampice
17:23 Dom i saveti

Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara

žena
16:59 Porodica

„Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.