08:01 Poznati Da li Adel konačno objavljuje NOVI ALBUM? Misteriozni broj 30 pojavljuje se na skoro svim svetskim spomenicima
20:50 Poznati Šakiru napale DIVLJE SVINJE, uspele su i torbicu da joj ukradu, a zbog sadržaja u njoj pevačica je počela da ih JURI
09:00 Poznati Rekao mi je "Silvana i Mira su poginule, ona je bila u ŠESTOM mesecu trudnoće": Jeziva ispovest Dine, druge pevačicine sestre
11:15 Poznati Žena VELIKOG SRCA: Nada je pobedila RAK čak ČETIRI puta, a ono što je uradila za dve male devojčice PAMTIĆE se zauvek
09:46 Poznati Odlučila da iznenadi fanove: Anastasija Ražnatović u TERETANI napravila pometnju, a komentari samo PLJUŠTE!
20:00 Poznati Milica Pavlović EKSKLUZIVNO za Naj ženu otvorila dušu o BOLNOJ rani koja ne zarasta: "Dok su svi gledali PEVAČICU, ja sam plakala"
19:46 Poznati "Više od pola života se borim sa nesanicom i DEPRESIJOM": Bijonse otkrila MRAČNU STRANU svoje slave i ŠOKIRALA
15:43 Poznati Od punijih pravi MANEKENE: Uz JELOVNIK NATAŠE BEKVALAC možete smršati do 10 kilograma za mesec dana
14:16 Poznati Neda Ukraden kroz suze govori o Marini: "Imala je dar psihologa, znala je naše ljubavne drame! Bol je velika!"
14:08 Poznati Indi se pre godinu dana borila za ŽIVOT posle operacije želuca: Pevačica se bukvalno prepolovila, kada je vidite u NOVOM izdanju ostaćete bez TEKSTA
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojkom i dobićete ludilo rezultate
21:32 Ispovesti Zaprepastio se kada je video šta mu je u dvorištu: Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi