13:41 Dom i saveti Narodno verovanje za koje malo ko zna! Ako mačka uradi ovo blizu vas, ubrzo ćete se "ubiti" od para!
20:18 Ispovesti "Mnogi misle da sam luda, ali mislim da greše": Influenserka na dejtu prvo traži od muškarca da pokaže bankovni račun
18:20 Dom i saveti Želite da privučete novac? Ovo obavezno morate da unesete u svoju kuću pre jeseni!
12:00 Porodica Ja donosim pare u kuću, ja se pitam: Može li opstati veza u kojoj žena zarađuje više od muškarca
14:24 Dom i saveti Šta znači kada pronađete novac na ulici: Svaka novčanica ima neku simboliku, a na ovu obratite posebnu pažnju
21:17 Dom i saveti Evo zašto nemate para: Ovo su četiri glavna razloga, a jedan od njih je i nasledan
17:29 Horoskop Tri znaka će do kraja leta plivati u parama: Poznati astrolog otkriva kome će konačno da svane
10:16 Ispovesti Nije sreća para puna vreća! Posle 85 godina istraživanja naučnici sa Harvarda tvrde da životnu radost donosi samo jedna stvar
11:24 Horoskop Hoćete li do kraja godine zaraditi brdo novca? Numerolozi otkrivaju koga očekuje veliki dobitak, a ko može sve da izgubi!
11:54 Porodica Ovo su žene koje su najviše zaradile od razvoda: Na prvom mestu je Srpkinja sa 864 miliona, a na trećem Bosanka sa 175 miliona evra
09:00 Dom i saveti Privlači siromaštvo, a imate ga u torbi: Izbacite jednu stvar i preko noći će vaš novčanik biti pun
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike