15:21 Porodica Zlatni retriver slatko nasmejao ljude: Ima žarku želju da pomogne vlasnici u sastavljanju kreveta, ali mu nikako ne ide
17:46 Porodica Nezasita maza: Pas se ljuti kao malo dete kad vlasnica prestane da ga češka, prosto je neodoljiv!
17:13 Zdravlje Žena je 6 godina jela samo meso: „Nisam očekivala da će mi se ovo desiti s telom, rezultati su me šokirali!“
15:29 Lepota i Moda Žene masovno trljaju lice korom banane: Evo zašto to rade, doktori su zgroženi ovim trendom
13:28 Porodica Pitbul nasmejao 86 miliona ljudi: Umislio da je mačka, niko ne može da veruje da je opasan pas!
17:05 Ispovesti Venčanje kao iz bajke: Koštalo je 300.000 evra, sve pršti od luksuza, ljudi se danima čude tolikom raskošu!
12:53 Porodica Snalažljiva beba oduševila 1,5 milion ljudi: Pronašla je savršen izgovor da ne bi išla na spavanje i sve nasmejala
18:57 Porodica Dirljiva scena topi i najtvrđa srca: Mačka koja teši vlasnicu dok plače raznežila 11 miliona ljudi!
17:41 Dom i saveti Ceo život pogrešno pravite pire i zato ima grudvice: Kuvar otkriva da krompir ne treba da se kuva, samo tako će biti savršeno kremast!
08:30 Porodica Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Mama uhvatila bebu u ormariću sa slatkišima, ovu reakciju nije očekivala!
16:27 Porodica Beba koja bira odeću postala hit! Mali dečak tačno zna šta želi da obuče, svima izmamio osmeh
14:05 Ispovesti "Moj život se sveo na odlaske u prodavnicu": Čovek izneo svoju muku, a mnogi ljudi se poistovetili s njim
13:15 Zdravlje Lekari hitne pomoći upozoravaju: Ovih 5 vrsta bolova nikada ne ignorišite, mogu biti opasni po život!
12:55 Dom i saveti Starinsko domaće jelo po receptu naših baka: Pucali smo od zdravlja za malo para, a danas ga retko ko jede
12:52 Dom i saveti Kako oterati golubove iz bašte: Posadite ova biljku, neće više ni prilaziti vašem cveću i povrću!
12:28 Lepota i Moda Koža je opet u modi, samo se sada nosi malo drugačije: Ceca Ražnatović to najbolje zna — ravne čizme i strukiran kombinezon, svaka žena ovo može da iskopira
12:02 Dom i saveti "Ravan stomak stvara se u kuhinji": Čuveni doktor tvrdi, omiljeno srpsko jelo najbrže topi salo
11:40 Poznati Hju Hefner je imao bizarna pravila: Branio je devojkama da stavljaju crveni karmin, evo zašto