14:29 Porodica Za godinu dana sam dobila troje dece: „Samo što sam se porodila, ostala sam opet u drugom stanju, sada me ljudi osuđuju“
17:51 Porodica Ljubav do neba: Dečak je video baku posle mesec dana, njegova reakcija je raspilavila 33 miliona ljudi!
17:34 Porodica Kad te pas ignoriše: Ema je kupila sebi kafu, ali nije donela poslasticu svom ljubimcu, njegova reakcija je hit!
15:05 Porodica Izazvale burnu raspravu na internetu: Bliznakinje priznale da bukvalno dele sve stvari, nose čak iste gaćice!
15:56 Porodica Nasmejala milion ljudi! Devojčica došla u bolnicu da upozna tek rođenu sestru, njeno ponašanje niko nije očekivao
14:42 Ispovesti Sve je shvatila slučajno: „Komšija me pozvao na večeru, zbog ovog razloga sam pretrnula!“
16:45 Ispovesti „Jedan gost mi je mirisao pazuh“: Ana je ispričala najluđe stvari koje je doživela kao konobarica
12:56 Porodica Za sve je kriva lopta: Pas se posvađao s vlasnicom, njihova rasprava je do suza nasmejala ljude
15:50 Porodica Ova scena nije za osetljive duše: Trenutak kada mačak shvati da je njegov najbolji prijatelj uginuo slomiće vam srce
21:00 Ispovesti Kao u horor filmu: Uselio se u iznajmljen stan, pa uhvatio vlasnika kako se krije u tajnoj prostoriji!
20:33 Porodica Srpska svadba postala hit na internetu: Mladenci u salu ušli uz neobičnu pesmu i nasmejali 2 miliona ljudi!
18:43 Zdravlje Najbolji je za osobe preko 50 godina: Uradite lak test koji pokazuje kakvo je zdravlje vašeg srca i može predvideti dužinu života
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću