17:03 Ispovesti Sara je kupila sliku za 800 dinara na buvljaku: Kad je bolje pogledala kod kuće, shvatila je da vredi čitavo bogatstvo!
15:39 Porodica „Vaš pas je pažljiviji od većine muškaraca koje znam“: Toliko je osećajan da ljudi plaču dok gledaju kako se ponaša!
13:27 Porodica Nema veće sreće: Beba je videla deku kako ulazi u sobu, njena reakcija je raspilavila 9 miliona ljudi!
21:34 Ispovesti Vlasnik pitao psa da li ga voli: Dirljiva reakcija ljubimca, osvojila je srca 4 miliona ljudi!
19:01 Porodica „Nije mi on dete, ko ga šiša!“ Supruga otkrila šta nikada ne radi za svog muža i izazvala burnu raspravu!
09:12 Porodica Zaljubljeni psi postali hit na internetu: Evo kako se pozdravljaju svakog dana, komšije u čudu!
17:40 Porodica Unuk vozio 11 sati da iznenadi baku: Njihov dirljiv susret raznežio je i najtvrđa srca, a tek da čujete razlog posete!
13:55 Ispovesti „Kad sam otvorila fioku, samo što se nisam onesvestila!“ Žena je kupila polovnu komodu i šokirala se kad su je doneli
13:41 Porodica Beba raspilavila 3 miliona ljudi: Mama je sinu postavila pitanje, a zbog njegove reakcije ljudi plaču od smeha!
21:24 Porodica Mačka oduševila 2,5 miliona ljudi: Ima toliko neobično krzno da su svi poludeli za njom, ne mogu da je se nagledaju!
13:30 Porodica Mače raznežilo 3 miliona ljudi: Ušuškalo se i zaspalo na neobičnom mestu, vlasnica ga jedva našla!
13:15 Zdravlje Lekari hitne pomoći upozoravaju: Ovih 5 vrsta bolova nikada ne ignorišite, mogu biti opasni po život!
12:55 Dom i saveti Starinsko domaće jelo po receptu naših baka: Pucali smo od zdravlja za malo para, a danas ga retko ko jede
12:52 Dom i saveti Kako oterati golubove iz bašte: Posadite ova biljku, neće više ni prilaziti vašem cveću i povrću!
12:28 Lepota i Moda Koža je opet u modi, samo se sada nosi malo drugačije: Ceca Ražnatović to najbolje zna — ravne čizme i strukiran kombinezon, svaka žena ovo može da iskopira
12:02 Dom i saveti "Ravan stomak stvara se u kuhinji": Čuveni doktor tvrdi, omiljeno srpsko jelo najbrže topi salo
11:40 Poznati Hju Hefner je imao bizarna pravila: Branio je devojkama da stavljaju crveni karmin, evo zašto