Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : tiktok video

baka
11:32 Ispovesti

Dušanka je odvela baku prvi put na more: Samo da joj vidite izraz lica, niko ne može da ostane ravnodušan!

žena
14:49 Ispovesti

Odbili je na razgovoru za posao zbog odeće: Žena pokazala šta je obukla i pokrenula raspravu, mislite li da je ovo pristojno?

devojka
09:55 Porodica

Srpkinja postala hit na internetu: Amerikancu objasnila kako izgleda veza u Srbiji, on se šokirao, a ljudi se danima svađaju oko toga!

žena
22:06 Porodica

Medeni mesec sam provela s drugim muškarcem: Evo zbog čega sam donela tu neobičnu odluku

deca
21:16 Porodica

Sestrice raznežile 11 miliona ljudi: Devojčice od 3 i 6 godina se posvađale i preslatko rešile problem

pas
17:00 Porodica

Ošišani pas nasmejao ljude do suza: Vlasnica objavila slike pre i posle, niko ne veruje da je to isti ljubimac!

žena
14:40 Ispovesti

Katarina besplatno čisti stanove: „Volim da pomažem ljudima, jednom sam zatekla frižider pun crva i sredila ga, bio je kao nov!“

dete
13:26 Ispovesti

Tata se namučio da ćerki (2) napravi frizuru: Na pitanje da li joj se sviđa, njena reakcija je urnebesna!

doktorka
17:02 Zdravlje

Morate u hitnu pomoć? Doktorka je objasnila šta je važno da znate i pripremite

žizel
15:42 Porodica

Radim na jahti i bogatašima ispunjavam želje: Imam ogromnu platu, evo šta sve moram da trpim za te pare

žena
20:52 Ispovesti

Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!

muž
09:40 Ispovesti

Reakcija muža postala hit na internetu! Žena je uradila ovo za godišnjicu braka, on zanemeo, kao i ljudi koji su videli snimak!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 32 33
most-read

Najčitanije

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

pranje prozora
10:25 Dom i saveti

Trik koji koriste hoteli: Samo kap ovog sastojka i prozori sijaju nedeljama bez trunke prašine

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

frizura
11:03 Lepota i Moda

Ovo je jedina frizura za žene 45+ koja momentalno podmlađuje: Zateže lice, a odgovara svim tipovima kose

baka
09:27 Ispovesti

Baka zabranila unucima da prespavaju kod nje: "Srce mi je stalo kad sam čula šta im majka govori“

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

tepih
20:07 Dom i saveti

Košta samo 20 dinara, a čini čuda za tepihe: Skida i masne fleke, kada ga oribate s ovim, izgledaće kao nov

erika
18:23 Dom i saveti

Neka vaša terasa bude lepa i zimi: Ovaj cvet dobro podnosi hladnoću - cveta čak i u decembru

prozor
17:25 Dom i saveti

Obavezno uradite pre zime: Premažite PVC stolariju ovim i produžićete joj životni vek

supa
15:59 Dom i saveti

Da li supu treba poklopiti tokom kuvanja? Kuvarica nam je otkrila sve tajne za savršen ukus!

žena
14:59 Dom i saveti

Zaboravite sodu bikarbonu i skupu hemiju: Namirnica od 15 dinara skida kamenac i masnoću za tren!

watch-icon

Preporučujemo

pare
21:33 Horoskop

Imaće novca kao pleve: Ovi znakovi će imati neverovatnu sreću u novembru

Džejms Brolin
21:04 Poznati

Slavni glumac ima 85 godina, a izgleda duplo mlađe: Svaki drugi dan radi istu stvar, kaže da je to ključ večne mladosti

medicinska sestra
20:34 Zdravlje

Medicinske sestre zaplakale od šoka! "Kada nam je devojka rekla kako se štiti od trudnoće, počele smo da se krstimo!"

tepih
20:07 Dom i saveti

Košta samo 20 dinara, a čini čuda za tepihe: Skida i masne fleke, kada ga oribate s ovim, izgledaće kao nov

brak
19:39 Ispovesti

Ana je posumnjala da je muž vara: "Pratila sam ga do hotela, otvorila vrata sobe i videla kako izgleda pakao!"

film
19:12 Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak, 3. novembar: Blizance čeka iznenađenje, a Vage važan razgovor na poslu

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.