14:00 Poznati Hajdi Klum opet šokira: Posle skandala plesala na stolu s ćerkom, njih dve ništa ne može da zaustavi!
21:22 Dom i saveti Svekrva mi je dala savršen recept: Pečeno pile na kilogramu soli, ukusnije niste jeli!
17:30 Porodica Najbolji deka na svetu: Ono što radi za unuku kad dolazi kod njega topi i najtvrđa srca!
17:15 Dom i saveti „Prljave zidove sama očistim bez krečenja“: Tanja je pokazala trik koji skida fleke i vraća sjaj!
16:50 Porodica Dečak je 6 godina molio da mu kupe psa: Kad je otvorio rođendanski poklon, rasplakao je celu zemlju!
14:16 Porodica Mladi više ne maštaju o ljubavi i karijeri: Profesorka pitala učenike za životni san, odgovori su sve zabrinuli
21:58 Dom i saveti Žena pokazala kako složi čaršav s gumom: Samo 4 pokreta i izgleda kao iz prodavnice!
12:41 Porodica Upoznala sam ga na internetu i doživela horor: Ono što mi se desilo na trećem sastanku, nikome ne bih poželela
13:58 Ispovesti Ima 45 godina, sedmoro dece i telo kao devojčica: Zbog jednog trika ima ravan stomak bez dijeta i vežbanja!
15:02 Ispovesti Mladoženja je na venčanju izgovorio ime bivše: Svi gosti su zanemeli od šoka, evo šta je mlada uradila
14:03 Porodica „Nema još zube, ali ima kandže!“: Stavila ćerki (7) duge veštačke nokte, ljudi se krste kad vide na šta dete liči!
16:59 Poznati Gola k'o od majke rođena: Skinula se najlepša manekenka na svetu, ama sve se vidi, komentari samo pljušte
16:01 Horoskop Koji je vaš najsrećniji mesec u 2026. godini? Evo kada vam stiže najlepši period u životu
14:56 Poznati Momentalno je prekinula koncert, ovo je glavna vest u Australiji: Lejdi Gaga momentalno zaustavila muziku, evo šta se desilo
14:00 Lepota i Moda Odjednom su ga svi zamrzeli, a bio je ruž nad ruževima: Ova boja se ponovo vratila, nema bolje nijanse za zimu + i za Novu godinu
12:59 Dom i saveti Ne može da ih "ubije" ni totalni početnik: 4 kuće biljke koje uspevaju svakome, vodu ne traže uopšte, a jedna u kuću privlači novac kao luda
11:57 Horoskop Nedeljni horoskop od 15. do 22. decembra: Druga polovina meseca posebno pogađa jedan znak, biće i dobrih, a i užasnih vesti