21:58 Dom i saveti Žena pokazala kako složi čaršav s gumom: Samo 4 pokreta i izgleda kao iz prodavnice!
12:41 Porodica Upoznala sam ga na internetu i doživela horor: Ono što mi se desilo na trećem sastanku, nikome ne bih poželela
13:58 Ispovesti Ima 45 godina, sedmoro dece i telo kao devojčica: Zbog jednog trika ima ravan stomak bez dijeta i vežbanja!
15:02 Ispovesti Mladoženja je na venčanju izgovorio ime bivše: Svi gosti su zanemeli od šoka, evo šta je mlada uradila
14:03 Porodica „Nema još zube, ali ima kandže!“: Stavila ćerki (7) duge veštačke nokte, ljudi se krste kad vide na šta dete liči!
08:00 Dom i saveti Sofija je sipala so u tiganj i oduševila žene: Otkrila je trik koji rešava najveću kuhinjsku muku!
18:26 Ispovesti Na Temuu sam kupio kantu za smeće: Supruga i ja smo pukli od smeha kad smo videli šta je stiglo!
16:43 Ispovesti Dečko mi je rekao da obučem nešto lepo: Kada smo otišli na svadbu prijatelja, osećala sam se kao malo dete, evo zašto
11:25 Porodica Učiteljica se proslavila preko noći: Evo kako motiviše đake prvake, oni sve zapamte, a roditelji su oduševljeni!
16:40 Ispovesti Beba nasmejala ljude do suza: Pevali joj rođendansku pesmu, a njena reakcija je urnebesna
16:17 Ispovesti Naručila sam ukras za kuću sa Temua: Zanemela sam kad sam otvorila paket i videla šta je unutra
14:55 Zdravlje Popravite raspoloženje ishranom: Ova jesenja namirnica je broj 1 za mozak, a odlična je i za varenje
14:32 Poznati Palo pomirenje! Džej Lo je kao zmija pecnula glumicu koja ove brutalne reči nije mogla da joj oprosti 27 godina
14:08 Dom i saveti Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu
13:45 Dom i saveti Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila