19:01 Porodica „Nije mi on dete, ko ga šiša!“ Supruga otkrila šta nikada ne radi za svog muža i izazvala burnu raspravu!
09:12 Porodica Zaljubljeni psi postali hit na internetu: Evo kako se pozdravljaju svakog dana, komšije u čudu!
17:40 Porodica Unuk vozio 11 sati da iznenadi baku: Njihov dirljiv susret raznežio je i najtvrđa srca, a tek da čujete razlog posete!
13:55 Ispovesti „Kad sam otvorila fioku, samo što se nisam onesvestila!“ Žena je kupila polovnu komodu i šokirala se kad su je doneli
13:41 Porodica Beba raspilavila 3 miliona ljudi: Mama je sinu postavila pitanje, a zbog njegove reakcije ljudi plaču od smeha!
21:24 Porodica Mačka oduševila 2,5 miliona ljudi: Ima toliko neobično krzno da su svi poludeli za njom, ne mogu da je se nagledaju!
13:30 Porodica Mače raznežilo 3 miliona ljudi: Ušuškalo se i zaspalo na neobičnom mestu, vlasnica ga jedva našla!
17:06 Porodica Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Bebin zarazan smeh raspilavio je milione ljudi
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!
17:28 Porodica Majko, kupi mu sve to! Dečakovoj sreći nije bilo kraja kad je video novogodišnje ukrase, oduševio 24 miliona ljudi
19:50 Ispovesti Kumovi zasenili mladence na svadbi: Gosti zinuli od čuda kad su videli kako se ponašaju, ti ljudi ne znaju šta je sramota!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak 20. jun: Kod Device ljubav na prekretnici, Jarac da se čuva ljubomornog kolege, a šta čeka vas?