16:45 Ispovesti Devojka otkrila prevaru zahvaljujući mački: Evo kako je saznala da se dečko viđa sa koleginicom
16:12 Porodica Šokantna prevara: Žena 10 godina skrivala ljubavnika na tavanu, a onda napravila fatalnu grešku
22:05 Porodica Zanimljivo otkriće: Žene koje ovo rade tokom intimnog odnosa, verovatno će biti neverne
18:45 Porodica „Evo kako sam uhvatio ženu sa ljubavnikom“: Muž ispričao kako je posle 6 godina dokazao da ga supruga vara
19:32 Ispovesti Postao je stranac hladnih očiju i praznog pogleda: Mirela se suočila sa izdajom u vezi, "praštala sam, tražila razloge u njegovom teškom detinjstvu"
20:01 Poznati "Ljubavnici kupuje bisernu ogrlicu dok rak uništava Kejt": Javnost se ponovo obrušila na princa Vilijama zbog navodne afere sa bogatom markizom
13:15 Ispovesti U istom hotelu je odseo sa ženom i ljubavnicom: Uhvatila je muža u prevari, a onda ga tako izblamirala da je propao u zemlju
15:23 Ispovesti Medicinska sestra mislila da je dečko vara, a onda je saznala nešto mnogo gore: Kada je otkrila o čemu se radi, svi su se skamenili od šoka
08:45 Porodica Sledeći put će razmisliti: Kad je saznala da je muž prevario, žena mu se ovako osvetila
17:30 Ispovesti Brankica (43) se kaje ali smatra da ovo previše: 'Varala sam muža, a on me tri godine kažnjava i spava u odvojenoj sobi'
09:21 Porodica Jedan suprug odlučio da otkrije: „Ovo je 5 znakova koji pokazuju da muškarac ima ljubavnicu“
09:00 Lepota i Moda Suva koža lica? Proverite da li radite ovih 5 stvari zimi, utiču na lepotu više nego što mislite
08:29 Horoskop Ako ih povredite, nosićete ih na duši celog života: Ova 3 znaka važe za najveća zlopamtila!
08:07 Dom i saveti Kako skuvati krompir duplo brže: Zbog 1 sastojka neće se raspasti, a biće savršeno mekan
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!