Šakira i Pike su nekada imali užasan nadimak za njegovu sadašnju devojku: "Zbog jedne stvari pevačica je nikada nije posmatrala kao pretnju"

Vesti 10.02.2023 10:07 0

Šakira je Pikeovu devojku Klaru poznavala pre nego što je otkrila prevaru

Šakira i Pike su nekada imali užasan nadimak za njegovu sadašnju devojku: "Zbog jedne stvari pevačica je nikada nije posmatrala kao pretnju"

Shutterstock

Ime Klare Čije iznenada je "bljesnulo" prošle godine, kada se saznalo za neverstvo Žerara Pikea. Ali pre nego što je njeno ime postalo poznato u svetu, Šakira ju je već poznavala i čak joj je dala nadimak. Muzička zvezda je upoznala Klaru Čiju, ali ni u jednom trenutku nije mogla da zamisli da je ona opasna za njihovu bivšu vezu. Pored toga, Klara se prema tadašnjem paru odnosila veoma ljubazno. Ali Shakira joj je ipak dala nadimak.

„Ona je prošla neprimećeno, Šakira nikada nije videla opasnost jer nije zapanjujuća žena, ona je sasvim normalna devojka“, rekao je čovek iz Klarinog tima. Prema Robertu Antolinu, ljubaznost Klare Čije bila je tolika da je bivša partnerka bivšeg španskog fudbalera bila veoma pogođena kada je saznala da je ona uzrok njihovog razvoda.

Šakira i Pike su nekada imali užasan nadimak za njegovu sadašnju devojku:

Profimedia

 

"Zato ju je toliko zabolelo jer ju je (Pike) već poznavao i nazvao je "mala mrtva mušica'“, rekao je Antolin. Inače, par je u junu prošle godine objavio da je njihovoj 11-godišnjoj vezi došao kraj. Nakon pauze, Šakira je privukla veliku pažnju pesmama "Te Felicito", "Monotonia" i "Music Sessions #53", a španska Marca najavila je da će objaviti novi singl na Pikeov, odnosno njen rođendan. . Međutim, to se nije dogodilo.

Komentari (0)
Loading