08:30 Ispovesti Kada tviteraši reše da OTVORE dušu i podele najgore načine na koje su dobili KORPU: "Rekao je da sam lepša iz daleka", "Video me ispred zgrade i samo produžio"
14:20 Ispovesti Bivši partner je SKRIVAO svoju ženu i DETE četiri godine od svoje PORODICE, jedna stvar je i dalje potpuno NEJASNA!
21:36 Porodica Menjanje brzine, grubost i gurkanje: Ovo samo samo neke GREŠKE koje muškarci prave i tako ženama KAVARE zabavu
20:24 Porodica Zbog ove dve GREŠKE vaša savršena ljubavna priča imaće gorak i GROZAN kraj: Možda još uvek nije kasno da SVE ispravite
20:41 Ispovesti Zbog njegove GROZNE NAVIKE pala je u DEPRESIJU: "Muž me stalno prekida kad pričam, želim da pitam lekara za antidepresive"
17:05 Porodica Ove AFERE ga SKUPO koštaju: Zbog njegove NEVERE ona više ne mora ni da RADI, sedi kući i nedeljno dobija 250 evra
12:56 Porodica Ovo "nepisano" PRAVILO mora da se poštuje: PO SVAKU CENU izbegavajte ova DVA pitanja na PRVOM sastanku
21:41 Porodica Baš kao i DOBRO VINO, tokom godina vođenje ljubavi postaje sve BOLJE i bolje: Evo i zašto
20:16 Porodica Ljubav iz đačke klupe: Prošlo je više 20 GODINA od kako su raskinuli, a onda su shvatili da im je SUĐENO da se vole
08:30 Porodica Zbog ovoga će vaš muškarac pobeći glavom bez obzira: Ovo su četiri stavke koje morate da izbegavate
22:01 Horoskop Novčani horoskop za maj 2025. godine: Tri horoskopska znaka neće znati šta će sa parama, evo kome će svanuti
21:29 Dom i saveti Ako primetite lepljivo stablo i suve listove — napale su ih vaši: Evo kako da tokom proleća ruže zaštitite od štetočina
21:06 Lepota i Moda Do skoro svi su pričali kako su ružne, a sada rasprodate svuda: Ove pantalone su hit leta 2025. godine, žene se otimaju za njih
20:31 Poznati Cmok, cmok, oni se malo zaneli: Holivudski par na sred fudbalskog terena radi ovo, slatko ili ne?
20:01 Zdravlje Sok od ovog povrća je zlato za masnu jetru: Pije se najmanje tri nedelje, a kosta samo 24 dinara
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 28. april: Vage moraju da više brinu za svoje zdravlje, Bikovi, kod vas sve u najboljem redu