14:00 Porodica Ovo se ne radi, ma koliko ga volele: Pametna žena nikad neće pristati na 5 stvari zbog muškarca
22:00 Ispovesti I najveći frajeri postaju nesigurni: Nedostatak iskustva nije jedina stvar zbog kojih ih žene odbijaju
22:30 Ispovesti Otkrila je poruke koje je slao BIVŠOJ: "Nisam ni slutila da ću ovo ikada videti, stomak me je zaboleo od MUKE"
13:44 Ispovesti ZBOG NJEGA SAM NAPUSTILA FAKULTET, IZGUBILA PRIJATELJE... Bolna ispovest devojke koju je momak ostavio posle 8 godina veze i oženio se drugom
08:14 Ispovesti Natalija kaže da ljudi misle da je premlada za svog verenika: "Svi se začude kad čuju pravu ISTINU"
18:24 Ispovesti Dečko iz Srbije traži devojku: Ima četiri vrlo jasna zahteva, a ljudi mi poručuju "najbolje da je potražiš u bajkama"
22:30 Dom i saveti Naučnici otkrili šta pomaže parovima u spavaćoj sobi: Pivo kao najjači afrodizijak za vašeg muškarca!
16:40 Lepota i Moda Nakon što je PREVARILA muža, iskreno se pokajala: Priznala mu sve, a ono što joj je poručio ŠOKIRALO je mnoge!
17:30 Ispovesti Moju ženu voli naš kum, a ona i dalje pije kafu sa njim: Zbog ovoga razmišljam o razvodu, da li sam u pravu?
22:30 Porodica U krevetu OVO pokazuje kakva vam je VEZA: Bezazlena sitnica može MNOGO da vam učvrsti odnos
19:21 Ispovesti Devojka se "gušila" u SUZAMA nakon raskida sa dečkom: OVU grešku svi prave u vezama, ona se sada KAJE!
22:01 Horoskop Novčani horoskop za maj 2025. godine: Tri horoskopska znaka neće znati šta će sa parama, evo kome će svanuti
21:29 Dom i saveti Ako primetite lepljivo stablo i suve listove — napale su ih vaši: Evo kako da tokom proleća ruže zaštitite od štetočina
21:06 Lepota i Moda Do skoro svi su pričali kako su ružne, a sada rasprodate svuda: Ove pantalone su hit leta 2025. godine, žene se otimaju za njih
20:31 Poznati Cmok, cmok, oni se malo zaneli: Holivudski par na sred fudbalskog terena radi ovo, slatko ili ne?
20:01 Zdravlje Sok od ovog povrća je zlato za masnu jetru: Pije se najmanje tri nedelje, a kosta samo 24 dinara
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 28. april: Vage moraju da više brinu za svoje zdravlje, Bikovi, kod vas sve u najboljem redu