22:30 Porodica U krevetu OVO pokazuje kakva vam je VEZA: Bezazlena sitnica može MNOGO da vam učvrsti odnos
19:21 Ispovesti Devojka se "gušila" u SUZAMA nakon raskida sa dečkom: OVU grešku svi prave u vezama, ona se sada KAJE!
15:30 Porodica Popravit vaš BRAK ili vezu ovim jednostavnim PRAVILOM: "2-2-2" je TRIK za koji se tarapeuti kunu da funkcioniše!
20:29 Porodica Nepisano načelo koje IZAZIVA SREĆU: Saznajte šta predstavlja pravilo 80-20 koje će unaprediti vašu vezu
16:00 Ispovesti Bili u vezi tri meseca a ona ni jednog trenutka nije posumljala na OVO: Otkrila je njegovu TAJNU kada je malo bolje pogledala njihovu fotografiju
22:30 Dom i saveti Kako ne gubiti vreme sa POGREŠNIM partnerom? Jedno pitanje će otkriti da li je muškarac materijal za ozbiljnu VEZU
11:57 Ispovesti "Tvoj dečko je prepun KOMPLEKSA zbog tvoje visine" : Viša je 20 centimetara, njima to ne smeta, ali LJUDIMA itekako da!
10:20 Porodica Zašto žene ostaju u TOKSIČNIM odnosima uprkos tome što im je LOŠE? Psiholog objašnjava kako tome da se ODUPRETE
21:10 Ispovesti Gde u današnje vreme UPOZNATI PARTNERA? U Srbiji se pitaju koje je to NAJBOLJE MESTO, a jedan odgovor nas je NASMEJAO do suza
21:15 Ispovesti "Oprostio sam PREVARU i naučio LEKCIJU, ali se nije dobro završilo": Vodi se ŽUSTRA polemika među Srbima, da li biste se vi VRATILI BIVŠEM partneru?
18:00 Porodica Dve OSOBINE kod žena koje privlače MUŠKARCE: Ostavljaju MOĆAN trag i nije takve DAME lako zaboraviti
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog