14:08 Poznati Nakon DVE godine okončali veliku LJUBAV: Posle toliko DRAME oko svega, stavili su tačku na VEZU
11:49 Poznati Holivudski ZAVODNIK u vezi sa poznatom MANEKENKOM? Posle RAZVODA je našla utehu u glumcu, ali se pominje i jedan MUZIČAR
10:07 Poznati Izgleda da su PONOVO zajedno: Jedan od najlepših holivudskih PAROVA uhvaćen u ZAGRLJAJU, kažu da planiraju još DECE
20:17 Poznati "Nisam JUČE rođena": Šer ućutkala kritičare JEDNIM potezom jer su je NAPALI zbog veze sa MLAĐIM muškarcem
21:33 Dom i saveti Četiri ŠKAKLJIVA pitanja o INTIMNIM odnosima: Sve ŽENE žele da saznaju ODGOVORE, ali se stide ih postave
20:20 Porodica Muškarcu su TRI stvari važne kod partnerke: Tako shvata da li je ONA njegova SRODNA duša i odlučuje da li veza ima BUDUĆNOST
10:26 Poznati Najlepši HOLIVUDSKI par ipak neće stati pred matičara? Evo zašto Eva Mendez NE ŽELI da se uda za Rajana Goslinga!
09:50 Porodica Znakovi da Vas NE VOLI: Ako primetite bar jedan od ovih SIGNALA kod partnera, ne bi trebalo da se UDATE za njega
23:00 Porodica Evo šta da radite ako je KREVETU nestalo STRASTI: Korak po korak do REŠENJA ovog problema
10:34 Porodica Da li imate NADIMAK za svog partnera ili pričate kao deca? Ovo ponašanje odaje jednu zanimljivu stvar o vašem ODNOSU i vezi
22:30 Porodica Uz OVE trikove on će stalno MISLITI na vas: Stvorite KONEKCIJU kojoj neće moći da ODOLI!
22:00 Ispovesti Žena sastavila PRAVILNIK ponašanja u BRAKU pa mnoge šokirala: Mnogi MUŽU savetuju da BEŽI jer je luda!
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog