21:20 Porodica Znate da vas je prevario, a sve vreme to NEGIRA! Evo zašto će neki muškarci pre da SLAŽU nego da raskinu!
20:57 Porodica Ako se ovako postavite na početku VEZE, onda će vam biti VERAN do sudnjeg dana: Zbog ovoga muškarci biraju da se SKRASE!
15:35 Poznati Bio je njena VELIKA ljubav: Pre Mrkonjića, Ana Bekuta je sa ovim čovekom provela 10 godina IDILIČNOG života
20:35 Porodica Priča kao iz ROMANA: Zaljubila se u oči BESKUĆNIKA, pa se i UDALA za njega, evo kako njihov život izgleda danas posle 10 godina BRAKA!
23:00 Ispovesti Ona ima 44 godina, a njen partner DUPLO mlađi: "Ljudi me redovno pitaju da li je on moj sin"
16:48 Porodica Šta ŽENA nikada ne bi smela da dopusti muškarcu u vezi: Zbog ovih ČETIRI stvari stavite tačku na ljubav!
17:05 Porodica Nije uvek do VAS: Ako primetite neke od ovih znakova onda znajte da se on NIKADA NEĆE ZALJUBITI
11:50 Horoskop Mlad MESEC donosi burne promene: Pojedini će se OPARITI, ljubavne afere prete da unište veze, da li ste dovoljno hrabri da izdržite?!
22:30 Porodica Jedan detalj u vezi OBUĆE može da vam "kaže" nešto više o njegovom KARAKTERU: Saznajte na vreme kakav je on ZAPRAVO
15:55 Ispovesti Toliko dobro kuva da joj je samo malo falilo da ga "UBIJE": Ispovest ove "IZBLAMIRANE" devojke šokirala je pola TVITERA, a njeno IZVINJENJE je HIT
14:30 Poznati Tom Kruz je ponovo SAM! Nakon godinu dana veze glumac stavio tačku na vezu sa zanosnom Hejli!
22:01 Horoskop Novčani horoskop za maj 2025. godine: Tri horoskopska znaka neće znati šta će sa parama, evo kome će svanuti
21:29 Dom i saveti Ako primetite lepljivo stablo i suve listove — napale su ih vaši: Evo kako da tokom proleća ruže zaštitite od štetočina
21:06 Lepota i Moda Do skoro svi su pričali kako su ružne, a sada rasprodate svuda: Ove pantalone su hit leta 2025. godine, žene se otimaju za njih
20:31 Poznati Cmok, cmok, oni se malo zaneli: Holivudski par na sred fudbalskog terena radi ovo, slatko ili ne?
20:01 Zdravlje Sok od ovog povrća je zlato za masnu jetru: Pije se najmanje tri nedelje, a kosta samo 24 dinara
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 28. april: Vage moraju da više brinu za svoje zdravlje, Bikovi, kod vas sve u najboljem redu