20:35 Porodica Priča kao iz ROMANA: Zaljubila se u oči BESKUĆNIKA, pa se i UDALA za njega, evo kako njihov život izgleda danas posle 10 godina BRAKA!
23:00 Ispovesti Ona ima 44 godina, a njen partner DUPLO mlađi: "Ljudi me redovno pitaju da li je on moj sin"
16:48 Porodica Šta ŽENA nikada ne bi smela da dopusti muškarcu u vezi: Zbog ovih ČETIRI stvari stavite tačku na ljubav!
17:05 Porodica Nije uvek do VAS: Ako primetite neke od ovih znakova onda znajte da se on NIKADA NEĆE ZALJUBITI
11:50 Horoskop Mlad MESEC donosi burne promene: Pojedini će se OPARITI, ljubavne afere prete da unište veze, da li ste dovoljno hrabri da izdržite?!
22:30 Porodica Jedan detalj u vezi OBUĆE može da vam "kaže" nešto više o njegovom KARAKTERU: Saznajte na vreme kakav je on ZAPRAVO
15:55 Ispovesti Toliko dobro kuva da joj je samo malo falilo da ga "UBIJE": Ispovest ove "IZBLAMIRANE" devojke šokirala je pola TVITERA, a njeno IZVINJENJE je HIT
14:30 Poznati Tom Kruz je ponovo SAM! Nakon godinu dana veze glumac stavio tačku na vezu sa zanosnom Hejli!
08:30 Ispovesti Kada tviteraši reše da OTVORE dušu i podele najgore načine na koje su dobili KORPU: "Rekao je da sam lepša iz daleka", "Video me ispred zgrade i samo produžio"
14:20 Ispovesti Bivši partner je SKRIVAO svoju ženu i DETE četiri godine od svoje PORODICE, jedna stvar je i dalje potpuno NEJASNA!
21:36 Porodica Menjanje brzine, grubost i gurkanje: Ovo samo samo neke GREŠKE koje muškarci prave i tako ženama KAVARE zabavu
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale