08:25 Poznati Ne zovu ga više ni na jednu svadbu, a nije zbog toga što bi bio lepši i od mladoženje: Evo zašto Tom Hardi nije rado viđen gost na veseljima svojih prijatelja
13:35 Ispovesti Pred venčanje sam saznala da me je prevario: Oterala sam ga iz svog života, ali nisam otkazala svadbu, svi su bili iznenađeni onim što sam uradila
12:02 Ispovesti Rođenu majku izbacio sa svadbe! Sin jedinac pobesneo zbog njenog ponašanja, gosti zanemeli
16:26 Ispovesti Mladenci hteli da proslave, a onda svi golubovi poleteli pravo u goste: Srušila se dekoracija, pa nastao opšti haos
20:34 Ispovesti "Zaova želi da mi uništi venčanje": Osmislila je pakleni plan, a zna da je to strogo zabranjeno raditi
13:58 Porodica "Ovo je legendarno!": Snimak jedne svadbe u Srbiji oduvao mreže, ovakav ulazak u svečanu salu se na pamti!
12:35 Ispovesti O Anđelinoj svadbi danas priča cela Srbija: Svatovi su ostali u šoku kada su čuli šta je izgovorila rođenoj sestri
19:50 Porodica Mladenci iz Čačka "obrnuli igricu": Isidora i Saša svakom gostu servirali na stolu urnebesan "poklončić" za pamćenje!
12:55 Porodica Mlada sve šokirala ponašanjem: Jela kao mećava na svojoj svadbi, snimak zapanjio skoro milion ljudi!
20:33 Porodica Srpska svadba postala hit na internetu: Mladenci u salu ušli uz neobičnu pesmu i nasmejali 2 miliona ljudi!
15:01 Porodica „Nema tu ni ljubavi, ni poštovanja“: Mladoženja šokantnim potezom ponizio mladu, svi joj savetuju da se odmah razvede
14:23 Ispovesti Mladoženja iz Čačka zbog prazne koverte poludeo od besa: Zvao je redom sve goste, a zbog jednog odgovora je zanemeo
18:32 Porodica "Ne, niste umislili, vara vas": Pet znakova preljube kojih niste ni svesni, a dešavaju se pred vašim očima!
18:01 Ispovesti "Hoću da se udam na miru, bez familije": Mlada ne želi svoju porodicu na venčanju, kaže da zbog ovoga ne može da ih podnese
17:31 Dom i saveti Ako primetite ovo na jajetu, nemojte ga jesti: Znači da je pokvareno i nije za farbanje
17:02 Lepota i Moda U devetoj deceniji izgleda duplo mlađe: Marta Stjuart izgleda brutalno, perfektno zategnuta, pogledajte joj lice
16:29 Zdravlje Srbi rizikuju zbog jedne navike: Eksperti kažu da može da bude uzrok moždanog udara, nije mala stvar