12:36 Ispovesti Mislite da je prenaglila? Kaća je podnela zahtev za razvod kada je videla poruku od jedne reči na suprugovom mobilnom telefonu
14:07 Porodica Pa ona je savršena žena! Dozvoljava suprugu da ima ljubavnice, jer joj je najvažnije da on bude srećan
14:19 Porodica Muškarac iz iskustva otkrio: „Dame, varao sam svoju ženu 11 godina i ovo je sedam znakova koji upućuju da vaš partner ima ljubavnicu"
12:51 Ispovesti Mesecima je varao trudnu ženu sa koleginicom: Kada joj je priznao zašto je to uradio dobio je titulu najvećeg jadnika na svetu
10:40 Ispovesti Varala sam muža 10 godina i to mi je spasilo brak: Ljubavnik je odigrao važnu ulogu da se ne bi razvela
10:08 Ispovesti Poled u BEBI monitor mu je promenio život u sekundi: Otkrio je da ga žena vara, a najviše mu je zasmetao identitet ljubavnika
22:30 Ispovesti Izdali su je ljudi kojima je najviše verovala: Nikada nije mogla da pomisli da će muža uhvatiti u krevetu sa ovom ženom
07:50 Porodica Desanka iz Kruševca je varala muža više od 20 godina, a sada je pronašla način kako da mu prizna IZDAJU
14:38 Ispovesti Popila sam kafu sa LJUBAVNICOM mog muža: Htela sam oči da joj iskopam, ali onda se desilo nešto o čemu nisam mogla ni da SANJAM
20:30 Porodica Kada im je tata PREVARIO mamu, dve sestre su se OVAKO osvetile: "Ovo je najmanje što smo uradile, one je UNIŠTILA našu porodicu"
21:58 Horoskop Brak, veza, to za njih nije ništa: Ova 3 horoskopska znaka najčešće varaju, ali i obožavaju "zabranjeno voće"
21:27 Lepota i Moda Prošle godine ih svi mrzeli, a ove opšta pomama za njima: Ovo su sandale oko kojih se otimaju žene u Beogradu, biće hit ovog leta
21:04 Dom i saveti Cvetaće non-stop, do kraja leta biće bujne: Evo koji rastvor vole muškatle, dodajte ga pri svakom zalivanju
20:35 Poznati Ju! Vidi ti Ivančicu: Trampova naslednica se skinula u kupaći, svi gledaju samo jedno, komentari pljušte
19:58 Zdravlje Simptomi bolesti od koje je umro papa Franja: Retko ko ih prepozna na prvu, liče na umor, ali jedan znak je ključan
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. april: Ovnovi, pazite na zdravlje, moguće su glavobolje, Škorpije, bićete izložene jakom stresu, pripremite se