Stigla ga karma, gora od svake noćne more: Danijelu je muž iznenada ostavio pred Božić i otišao sa komšinicom, ali ga zadesilo nešto užasno

Slobodanka Ćorić Vesti 10.01.2024 14:45 0

Naglo je raskinuo njihov brak tokom praznika, ali ga je ubrzo dočekalo neprijatno iznenađenje

devojka

Printscreen/TikTok

Danijela tvrdi da je karma za njenog bivšeg muža postala punom snagom nakon što ju je prevario i napustio njihovu porodicu zbog druge žene.

Naime, dve nedelje pre Božića, ostavio je nju i njihovu decu – ali je ona rekla da je završio mnogo gore, dok je njoj sada mnogo bolje, piše The Sun. Bila je brutalno iskrena o svom romantičnom životu u TikTok video snimku iz 2021. godine, podelivši priču o tome kako je njen bivši muž iznenada raskinuo tokom praznika. Objava je nastala kao odgovor na još jedan snimak u kojem je žena zamolila ljude da podele trenutak u svom životu kada je „karma učinila svoj danak“.

Saznala je da je muž vara sa komšinicom, pa mu se osvetila:

'Bila sam besna!' „Bivši muž me je prevario i ostavio mene i naše dvoje dece zbog druge žene dve nedelje pre Božića“, tvrdi ona. Ono što njen bivši partner nije znao, rekla je, jeste da ga druga žena vara sa drugim kolegama i prijateljima. Ali čak i uz to, ona je ipak pokušala da mu pomogne.

„Kada sam saznala preko zajedničkog prijatelja, upozorila sam ga, ali on je samo mislio da sam sitničava, pa je to ignorisao“, rekla je ona. U podnaslovu je priznala da je zapravo bila, ali to ne znači da je to što govorila laž.

 "Naravno, nastavila je da radi ono što je radila, a onda ga je ostavila zbog drugog. I onda se pomirila sa njim i ponovo ga ostavila zbog drugog muškarca, iako su bili vereni", dodala je žena. Bivša supruga je rekla da druga žena nije cenila monogamiju i svetost braka jer je bila voljna da spava sa svojim bivšim mužem iako je znala da on ima ženu.

Objasnila je šta je dobila tom situacijom i kako joj je karma na kraju pomogla. „Dok je on prolazio kroz mnogo gore stvari od mene, ja sam stekla diplomu, započela karijeru koju volim i postala mnogo stabilnija nego što sam ikada bila sa njim“, rekla je ona. Veliki broj ljudi stao je u njenu odbranu i podržao je. „Karma je imala nekoliko rundi sa njim“, neko je prokomentarisao.

„Karma ga je zaista naterala da pati, ali on je to zaslužio! drugi korisnik TikTok-a je napisao“, dok je treća osoba dodala: „To je dobra karma. Ali nisam siguran da je ona njemu uradila gore nego on tebi. Rasturio ti je porodicu. Upravo mu je slomila srce i njihovu vezu."

 

Komentari (0)
Loading