16:58 Ispovesti "Sin je sramno doveo drugu devojku da prespava, a u dužoj vezi je...": Otac šokiran podmuklošću svog deteta
16:44 Ispovesti Mladina kuma otkrila groznu tajnu: „Ne znam da li da joj kažem, ne bih htela da se to desi meni“
09:55 Ispovesti „Pozvala sam restoran u koji je on otišao“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera sa ljubavnicom
08:37 Ispovesti Da vidite samo šta mu je uradila! Žena pred celom ulicom obrukala muža koji je prevario
21:42 Ispovesti „Bila sam besna kao ris!“: Kada je Andrea saznala da je muž vara s komšinicom, žestoko mu se osvetila
14:45 Ispovesti Stigla ga karma, gora od svake noćne more: Danijelu je muž iznenada ostavio pred Božić i otišao sa komšinicom, ali ga zadesilo nešto užasno
12:39 Porodica Nenad je jedva čekao da vidi sina: „Na porođaju me je dočekalo neprijatno iznenađenje, shvatio sam da me je žena prevarila“
21:47 Porodica Varaju iako vole muževe: Ovo su najčešći razlozi zbog kojih udate žene nađu ljubavnika, jedan će vas posebno iznenaditi
20:38 Ispovesti Muž se nije smirivao: „Varao me je 30 godina od 45 godina braka. Smejem se, a duša mi prazna“
12:36 Ispovesti Mislite da je prenaglila? Kaća je podnela zahtev za razvod kada je videla poruku od jedne reči na suprugovom mobilnom telefonu
14:07 Porodica Pa ona je savršena žena! Dozvoljava suprugu da ima ljubavnice, jer joj je najvažnije da on bude srećan
22:01 Poznati Da li možete da pogodite ko su roditelji ovog mladića? Oboje su svetski poznati glumci, a i sin im je glumio u jednoj seriji
21:31 Dom i saveti U ovom delu dana treba da se nanosi dezodorans: Evo koje vreme je u pitanju, a masa ljudi greši
21:01 Lepota i Moda I žena Harisona Forda prati trend Pamele Anderson: Evo kako glumica izgleda u 60. godini bez trunke šminke!
20:32 Poznati Fanovi tenisa šokirani ponašanjem glumca i njegove slavne devojke: Ovakva scena ljubavnog para ne viđa se svaki dan!
20:13 Ispovesti Ljudi su zgroženi njenom odlukom: Majka ispričala da ne kupa decu svakog dana, svi se krste kad čuju razlog!
19:48 Dom i saveti Ne košta ništa, a rešava problem: Nemci se kunu u trik od samo 3 minuta protiv vlage i buđi