15:45 Ispovesti Kako je mogao to da joj uradi?! Trudnica uhvatila muža s ljubavnicom na gomili, njihova reakcija zapanjila ljude!
13:02 Porodica Kada muškarac ovo kaže, sigurno vas vara: Stručnjak za veze otkrio rečenicu koja odaje preljubnika, a žene se složile
14:15 Porodica "Mene supruga pere, sprema mi hranu, mesi kolač“: Otac Predrag Popović izazvao raspravu govoreći o svom braku
08:45 Porodica Sledeći put će razmisliti: Kad je saznala da je muž prevario, žena mu se ovako osvetila
12:55 Porodica On hoće više, a ona bolje: Advokat za razvode otkrio 2 problema zbog kojih se brakovi raspadaju
09:21 Porodica Jedan suprug odlučio da otkrije: „Ovo je 5 znakova koji pokazuju da muškarac ima ljubavnicu“
17:10 Poznati Čarls uslikan go na plaži, i to s devojkom! Fotografije se šire internetom, ljudi ne mogu da veruju da je to uradio
20:39 Poznati Preotela ga od najbolje prijateljice: Pevač je izgubio glavu za njom, ostavio ženu i decu, a svi kažu da može da ima lepšu
15:36 Porodica Slatka osveta umesto torte: „Na svadbi, pred gostima, pročitala sam poruke koje je slao ljubavnici“
20:24 Porodica Advokat za razvode savetuje žene: Ne petljajte se ni u ludilu s muškarcima koji rade ove poslove
15:19 Porodica Nema dima bez vatre: Ako sumnjate da vas partner vara, jedna noćna navika je signal da ste u pravu!
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!