14:30 Ispovesti Glumica je ČULA da je muž VARA, pa poludela: Na BIZARAN način uspela je da sačuva BRAK
21:38 Ispovesti Žena je u OČAJU, a muž se ne kaje: Nakon 33 godine saznala da je prevario, sada se pita da li da ga OSTAVI
17:45 Horoskop Ovo su DVA najnevernija horoskopska znaka: PREVARIĆE kad god im se ukaže prilika iako tvrde DRUGAČIJE
23:00 Ispovesti Bio mu je kao BRAT, a njegovoj deci kao UJAK: Ovako je izgledao TRENUTAK kada je uhvatio NAJBOLJEG prijatelja sa ženom
17:15 Ispovesti Ispovest Marte (35) koja je PREVARILA muža: To je nešto najbolje što sam uradila i uopšte se NE KAJEM
16:15 Porodica Brak vam se RASPADA? Nekada je PONAŠANJE supružnika bilo ključno, a sada je VAŽNA stvar koji mnogi zanemaruju
14:41 Ispovesti Njen dečko je stalno naručivao ŽENSKI DONJI VEŠ, a onda se šokirala kada je saznala istinu!
10:11 Ispovesti DIZNILEND NIJE VIŠE ZABAVAN Ovako je uhvatila svog muža u prevari sa njima NAJBLIŽOM osobom!
21:00 Dom i saveti Nije sve uvek u telesnom zadovoljstvu: Pet vrsta NEVERSTVA koje mogu da pokvare svaku vezu!
22:22 Ispovesti Oprostila mu je prevaru u BRAKU: On je sada ostavlja, a nju jedna MISAO ne može da napusti!
14:15 Porodica Ovo PITANJE svi muškarci postavljaju ŽENAMA posle prevare: Bračni tarapeut otkrio kako da SAČUVAMO SVOJ BRAK od izazova
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac