Nijedna joj nije do kolena: Ni Dženifer Lopez nije odolela "mob wife" estetici koja je pokorila bjuti svet

Olja Jelić Vesti 03.02.2024 15:06 0

Nakon što je trend "žena mafijaša" osvojio modnu scenu širom sveta, Dženifer Lopez prošetala se u izdanju kojim je pokazala "kako se to zapravo radi".

Džej Lo

Profimedia

Poznate ličnosti poput Kloi Kardašijan i Emili Ratajkovski poslednjih dana iz ormara izvlače svoje najbolje krzno, zlatni nakit i dodatke s logotipom kako bi postigli estetiku "žene mafijaša" koja je zaludela društvene mreže.

Ipak deluje da ih je uprkos trudu Dženifer Lopez nadmašila tokom šetnje u Njujorku u prilično ležernom izdanju, a koje savršeno rekreira spomenutu estetiku.

Popularna Džej Lo snimljena je u majici s printom i belim pantalonama Les Tien, koje je uvukla u debele čizme za sneg. Izgled je upotpunila belom bejzbol kapom, a "mob wife" stil zaokružila je velikim zlatnim minđušama i belom bundom.

 

 

 

Nosila je i dve torbe - malu "crossbody" sa prednjim zatvaračem i ukrasnim kopčama i Gucci komad sa prepoznatljivim printom brenda i dvostrukim G logotipom.

Za spomenuti trend zaslužna je klasična američka dramska serija "Sopranovi". Ova serija, koju mnogi smatraju najboljom TV serijom svih vremena, postala je viralna na TikToku. Značajne žene koje nadahnjuju estetiku uključuju Karmelu Soprano iz spomenute serije i članice glumačke ekipe rijalitija "Mob Wives" kao što su Drita D'Avanzo i Karen Gravano.

Osim mode, mob wife trend došao je i u svet lepote i sušta je suprotnost "clean beauty" trendu koji je dominirao prošle godine, a u kojem su vladale jednostavnost i umerenost.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading