Čist glamur i luksuz: Dženifer Lopez zaustavila saobraćaj u Njujorku, ona je nova ikona mob wife estetike

Olja Jelić Vesti 16.02.2024 12:12 0

Dženifer Lopez najnovijim stajlingom zaustavila saobraćaj u Njujorku

Džej Lo

Profimedia

Dženifer Lopez nikada nije bila pobornica minimalizma i neupečatljivih modnih komada, bilo da je reč o dolasku na crveni tepih ili večernjem izlasku. Naglašeni luksuz njena je estetika, a to je još jednom pokazala stajlingom koji je zaustavio saobraćaj u Njujorku

A nakon toga nastavila je sa stajlinzima koji doslovno označavaju glamur i luksuz pa je predstavila svoj najraskošniji autfit dosad. Ovog je puta nosila opušten, pomalo viseći bež top sa izrezima, sa dubokim dekolteom i na rubu ukrašenim srebrnim resama. Kombinovala ga je sa odgovarajućim bež pantalonama, takođe opuštenog kroja sa vezicama uz rub nogavica. Dodala je zlatne, vrtoglavo visoke sandale s platformom, svetlosmeđe kožne rukavice i glamurozni izgled k začinila crnim sunčanim naočarima. Bela-bež Birkin torba i žutosmeđi krzneni kaput objedinili su ovaj modni monohromatski trenutak.

Nema sumnje, za Džej Lo ne vredi manje je više, kod nje je više uvek – više.

Inače, Dženiferin dolazak na Menhetn odvija se usred najave njene severnoameričke turneje, prve u pet godina, u svetlu njenog devetog (i posljednjeg) studijskog albuma, 'This Is Me… Now'. Očekuje se da će turneja objediniti više od 30 gradova u Severnoj Americi, a započet će 26. juna u Orlandu i završiti u Hjustonu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading